Hjem Kjendisnytt Trude Vasstrands ærlige ord etter exiten fra «Skal vi danse»: – Håper at jeg har inspirert

Trude Vasstrands ærlige ord etter exiten fra «Skal vi danse»: – Håper at jeg har inspirert

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Forrige uke var Lavrans Solli den første deltageren som måtte forlate «Skal vi danse». Lørdag var det to par som hadde sin siste oppvisning på parketten.

Bryteren Fritz Aanes har pådratt seg tretthetsbrudd i et bein, og måtte derfor komme med den kjedelige meldingen om at han trekker seg fra «Skal vi danse». Istedenfor nye dansetemaer, venter fire uker på krykker.

– Dessverre må vi starte dagens episode med noen veldig kjedelige nyheter. Tidligere i dag hadde Fritz danseprøver. De måtte han dessverre bryte fra, grunnet smerter i foten, sa programleder Anders Hoff ifølge VG i starten av lørdagens sending.

Medprogramleder Helene Olafsen forklarte videre at Aanes ble sendt til legevakten etter danseprøven.

– Det er selvfølgelig kjipt å måtte trekke seg, men det er sånn det er. Det startet for en og en halv uke siden, også har det gradvis blitt verre og verre, forteller han til TV 2.

TV 2 avgjorde imidlertid at det ble danseduell også denne lørdagen – så Fritz og Viara var ikke det eneste paret som må forlate parketten i kveld.

Trude Vasstrand røk ut

Til slutt var det Trude Vasstrand (58) og dansepartneren Catalin Mihu (28) som fikk færrest stemmer av TV-seerne.

– Det er helt i orden. Jeg skal hjem og gå på fjellet. Også er Myra bedre enn meg, så det er rett at hun skal være her, sier Trude Vasstrand ifølge Nettavisen når der ble klart at det var hun som røk etter danseduell mot Myra Tucker.

Trude og Catalin danset en Cha-Cha-Cha som sto til 16 poeng fra dommerpanelet.

– Jeg var ikke flink nok, så det skulle bare mangle. Det var jeg som skulle ut i dag. Jeg har nesten dårlig samvittighet for at jeg gjorde det så dårlig overfor Catalin, sier Trude Vasstrand ifølge Se og Hør og avslører at hun nå skal reise hjem til Ålesund og være lærer.

Håper jeg har inspirert noen

I et innlegg på Instagram forteller nå Trude om hvordan det var å måtte forlate «Skal vi danse».

«Nå er dette eventyret over og selv om jeg gjerne skulle vært med videre, så har jeg mye å glede meg til når jeg kommer hjem. Venner, familie, kolleger, elever og fjellturene jeg skal gå med Freke,» skriver hun og fortsetter:


«I kveld ble det altså jeg som ikke leverte, og den som er med på leken, må tåle steken. Sånn er det, og det kan jeg leve med. Jeg skal også leve lenge på at jeg har vært ufattelig heldig å ha fått ta del i Skal vi danse. Privilegert som har hatt Catalin som privatlærer, mentor og venn. (TAKK for lånet Iselinn). Lykkelig over å få bli kjent med, og kost meg så inderlig med alle dere på dansesenteret. Både proffer, kjendiser og alle i produksjonen. TENK å få være del av et sånt ufattelig inkluderende og nydelig fellesskap!»

Til slutt kommer hun med en takk til alle som har heiet på henne, og et håp om at hun med sin deltakelse har inspirert.

«…og alle de nydelige meldingene jeg har fått fra dere som har ønsket meg videre, dere som har stemt og dere som har heiet. Jeg ser at jeg ikke kommer til å greie å svare dere alle, men hver melding blir lest og lagret i hjertet.
Så får jeg bare håpe at jeg har inspirert NOEN til å ta sjanser, våge å gå på noen smeller. Ha det gøy så lenge det varer, svelge stoltheten når det ikke går helt veien og leve lenge på gode minner.
Angrer ikke et sekund! TAKK for meg.»

LES OGSÅ: «Skal vi danse»-dommer Lingjærde svarer på den voldsomme kritikken: – Kan ikke forbindes med hvilken legning jeg har

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com