Hjem Dyr Nona mistet halve snuten da hun ble skutt – endelig smiler livet til den kjærlige lille hunden
Dyr

Nona mistet halve snuten da hun ble skutt – endelig smiler livet til den kjærlige lille hunden

Gleden var stor da Nona skulle komme til et nytt hjem, men den modige lille hunden kom fort tilbake til dyrebeskyttelsen i Kentucky. Men endelig fant også Nona lykken.

Etter å ha overlevd en skuddskade i 2018, tilbrakte Nona som er en blanding mellom Jack Russell terrier og retriever lang tid hos dyrebeskyttelsen i Kentucky mens hun ventet på den rette familien.

Gleden var stor da den søte og omsorgsfulle hunden som hadde en ekstremt voldelig fortid endelig hadde funnet et evig hjem. Og mange hjerter sank da dyrebeskyttelsen KHS la ut enda en oppdatering om Nona.

– Vår søte lille Nona ble adoptert, men dessverre kom hun ikke overens med de andre dyrene i sitt nye hjem. Hun er nå tilbake på KHS på jakt etter en familie som vil skjemme bort henne som deres eneste kjæledyr, sto det å lese på Facebook.

Nona er en fem år gammel blanding av Jack Russell Terrier og Retriever som ser litt annerledes ut enn andre hunder.

I 2018 ble Nona skutt med pistol, og halvparten av snuten hennes ble borte.

– Til tross for alt Nona har vært gjennom, er hun fortsatt den lykkeligste hunden på planeten! Hun kjenner ingen fremmede og hilser på folk med en stor logrende hale og et smil. Hun elsker leker (alt som knirker gjør henne veldig glad), løpe rundt ute, gå turer og bli klappet på magen, forteller personalet ved omplasseringshjemmet der Nona har vært siden ulykken som nesten kostet henne livet.

Det har gått mirakuløst bra med den lille hunden etter de første livreddende behandlingene hun var gjennom. Hun trenger ikke noen spesiell legehjelp for sine gamle skader, men hun har bare en halv snute igjen.

Dyrebeskyttelsen i Kentucky trodde de hadde funnet et perfekt hjem for Nona. Men det viste seg at hun absolutt ikke gikk overens med de andre dyrene i familien, og adoptivfailien måtte derfor sende lille Nona tilbake.

Dermed la KHS ut en ny annonse om hunden de har tatt vare på siden 2018.

UPDATE: ADOPTED! Our sweet little Nona was adopted but unfortunately, she was not getting along with the other animals…

Posted by Kentucky Humane Society on Wednesday, July 20, 2022

– Hvis du leter etter en bedårende underdog som ikke vil vise deg noe annet enn kjærlighet, så kom og møt Nona i dag på KHS

Oppfordringen kom den 20. juli. Kort etter kom gladmeldingen fra den ideelle organisasjonen:

«Oppdatering: Adopotert!», sto det å lese.

Da er det å håpe at Nona endelig har funnet en menneskefamilie som gir henne like mye kjærlighet som hun er klar til å gi dem.

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com