Hjem Kjendisnytt Nora Haukland: Fint å kunne prate med Mette-Marit

Nora Haukland: Fint å kunne prate med Mette-Marit

For et drøyt år siden var Nora Haukland samboer med kronprinsesse Mette-Marits sønn, Marius Borg Høiby. Samtidig skrev norsk og internasjonal presse side opp og side ned om “pulvergate”. 

I februar i fjor delte influenseren Sophie Elise Isachsen et bilde av seg selv og influenser-kollegaen Nora Haukland, som da var sammen med kronprinsessens sønn, Marius Borg Høiby. 

Mellom to fingre holder Haukland en liten plastpose med det som ser ut som et hvitt pulver. Under bildet, som senere ble fjernet, hadde Sophie Elise selv skrevet at «livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man bare gir faen». Posens innhold har aldri blitt bekreftet. 

– Det verste var når utenlandske medier begynte å skrive og skulle blande inn kongehuset og kongefamilien. Det føltes så urettferdig, og var så jævlig kjipt å vite at jeg lagde stress for mange. Si hva du vil om meg, men det er så ekkelt når folk går på andre du er glad i, sier Nora Haukland ifølge Nettavisen i podkasten 730.

Hun forteller videre at det var fint å kunne prate med Mette- Marit i denne perioden. 

– Jeg har bare fine ting å si om henne. Jeg tror de er rimelig lei av å få en artikkel i media med mitt navn, sier Haukland ifølge Nettavisen til 730. 

Hun hevder videre at det ikke var hennes pose hun holdt i hånden på det mye omtalte bildet, og hva det faktiske innholdet var, røpes fortsatt ikke. 

I et intervju med TV 2 har hun tidligere fortalt litt om situasjonen. 

– Den situasjonen var ekstremt krevende. Det var så mye bråk rundt meg, og det var veldig vanskelig å vite hvordan man skulle håndtere det. Det viktigste for meg var å være med familie og dem som står meg nær, de som er en del av røttene mine, og å kjenne på kjærligheten fra dem, sier hun til tv-kanalen.

Nora Haukland var forøvrig med i den siste sesongen av «Kompani Lauritzen» som nå går på TV. Hun røk ut etter å ha tapt dimmekamp mot Knut Marius Djupvik.

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com