Hjem Kjendisnytt Nora Haukland til Spania med ny flamme

Nora Haukland til Spania med ny flamme

Influenser Nora Haukland gikk gjennom et tøft brudd med Marius Borg Høiby tidligere i år, men kan nå avsløre at hun er på vei til Spania med en ny date.

I starten av juli ble det kjent at kronprinsessens sønn, Marius Borg Høiby (26), og influenseren Nora Haukland (26) har gått hver til sitt.

Det var VG som først meldte om bruddet, som ble kjent i starten av juli.

– Jeg kan bekrefte at Marius og jeg har valgt å gå fra hverandre. Vi ønsker hverandre kun godt på veien videre, sa Nora Haukland i en uttalelse til VG.

Etter hvert delte hun tanker rundt bruddet i et innlegg på Instagram, som var gjengitt av Se og Hør: «Flere av dere har sikkert sett nyheten om at jeg og Marius har gått fra hverandre. Ingenting føles riktig å skrive nå. Jeg har stor takknemlighet for forholdet vårt, et år jeg ikke ville vært foruten. Det har vært så mye kjærlighet og mye følelser. Jeg er så glad for den støtten og kjærligheten jeg og Marius har gitt hverandre. Jeg ser tilbake på minnene våre med et smil og et tungt hjerte. Det er alltid tøft å la kjærligheten gå, men noen ganger er det riktig», skrev Nora Haukland i et innlegg i historiefunksjonen på Instagram-kontoen sin.

At bruddet har vært tøff, har influenseren vært åpen på i flere medier. Blant annet i serien «Girls of Oslo» som går på strømmetjenesten Prime.

I et klipp som Dagbladets Rød Løper viser fra serien er influenseren knust etter bruddet.

– Jeg har aldri hatt den typen kjærlighetssorg som jeg har nå. Det kjennes som jeg blir kvalt og hjertet mitt kommer til å stoppe, sier en ærlig Nora Huakland i videoklippet som vises på Rød Løper-videoen.

Her avslører hun at hun så på Marius som en hun ville gifte seg med, få barn med. Men samtidig er hun klar på at hun tror dette var det riktige valget.

Det har imidlertid gått litt tid siden det vonde bruddet.

– Nå har jeg et nytt situation-ship, forteller Nora Haukland i en episode av Harm & Hegseth på VG TV.

– Vi holder på og ser hvor det går, og jeg kommer til å ta alt så sakte. Og så er jeg veldig sånn at om han plutselig vil dra på en annen date, så gjør det. Men akkurat nå koser jeg meg veldig der, sier influenseren og røper også at hun dagen etter opptredenen i VG TV skal til Spania med den nye flammen.

Influenseren vil ikke røpe detaljer om hvem denne daten er, men understreker det ikke er noen som er kjent.

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com