lørdag, juni 12, 2021

Nora Mørk om morens sykdom: – Mamma er det kjæreste jeg har

Mest lest nå

Mange ble overrasket da det ble klart at Nora Mørk forlater den rumenske storklubben CSM Bucuresti. Den populære håndballspilleren har bare vært ett år i Romania før hun nå vender hjem til Kristiansand og Vipers.

Til TV 2 forteller Nora Mørk at beslutningen er tatt på bakgrunn av at moren hennes har fått brystkreft.

«Det var ikke planen å dra hjem nå, men for tre uker siden ble moren min diagnostisert med brystkreft. Da endret mye seg», forteller en tydelig preget Nora Mørk (29) til TV 2.


I et innlegg på Instagram skriver hun:

«I en tøff tid er jeg veldig takknemlig for å få komme hjem til Norge og @viperskristiansand 💓
Jeg lover likevel å gi alt jeg kan i Vipersdrakten🤞🏼
Tusen takk for alle fine meldinger 💓«

Familien betyr alt

I intervjuet med TV 2 forteller Mørk om hvor mye familien betyr for henne, og hvor viktig det å være nær sin mor som er syk.

«De som kjenner meg, vet at familien betyr alt. Mamma er det kjæreste jeg har. Det tok meg ikke veldig lang tid på å bestemme meg for at jeg ville hjem – vel så mye for min egen del. Jeg vil være innenfor Norges grenser, med muligheten til å komme hjem til Oslo når det måtte la seg gjøre», sier Mørk til TV 2.

Hun forteller videre at hun aldri var i tvil om å dra hjem da det viste seg at moren hadde fått kreft. Og selv om moren nå får god behandling, er hun forberedt på en tøff tid fremover.

«Hun er i de beste hender og får den behandlingen hun trenger, men det er klart det blir en tøff tid fremover. Jeg skal være så profesjonell jeg kan og gi hundre prosent for håndballen og mamma. Dette var den eneste måten å få det til å fungere på,» sier hun til TV 2.

View this post on Instagram

My 🌍 Foto: Bjørn Delebekk

A post shared by Nora Mørk (@noramrk_9) on

Vi ønsker Nora Mørk masse lykke til i Vipers – og sender mange tanker om god bedring til mammaen hennes. Trykk gjerne på deleknappen og send noen fine ord du også.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter