in ,

Norge har noen av verdens beste MMA-utøvere, bli kjent med dem i Fighterhjerte

«Fighterhjerte» får premiere 23. mai. Kenneth Berg, Ivana Siric, Thomas Narmo, Jack Hermansson, Marthin Hamlet, Mohsen Bahari. Foto: TV 2/ Sebastian Ludvigsen.

Norge har noen av verdens beste MMA-utøvere. I den nye TV 2-serien blir vi med på innsiden og blir kjent med seks av profilene i kampsportens norske miljø.

– I «Fighterhjerte» får vi innpass i det tøffe norske MMA-miljøet, som få av oss kjenner til. Vi gleder oss til å følge profilene som er blant verdens beste, få innblikk i deres hverdag og bli kjent med menneskene bak det tøffe ytret i den beinharde sporten, sier Kathrine Haldorsen, programredaktør i TV 2.

De seks fighterne ofrer alt for drømmen om å bli verdens beste. Alt de gjør, alt de spiser og alle treningstimer er med ett mål – å vinne neste kamp. De få minuttene i buret avgjør deres videre skjebne og fremtid.

Her er utøverne vi følger i «Fighterhjerte»:

Ivana Širić 

Ivana er gift med Sasa, som er hennes største støttespiller og som også trener MMA. Ivana er opprinnelig fra Kroatia og hennes interesse for kampsport blomstret allerede i barndommen, da hun så kamper sammen med faren sin.

Vi følger henne i flere viktige kamper på veien mot at drømmen om UFC skal gå i oppfyllelse.

Jack Hermansson 

Jack er distré, blid og en av verdens farligste menn i ringen. Han er seriens eneste utøver i UFC.

Jacks mål er å bli best i verden, og vi følger han i tiden rundt når han skal møte noen av de heteste navnene i sporten. Når serien starter er Jack ranket som nummer seks i verden i sin vektklasse.

Kenneth Bergh

Kenneth er en reflektert utøver som har en viktig sentral rolle i miljøet. Kenneth er ikke tilknyttet en organisasjon nå, men har vært nær UFC. Han ønsker å hevde seg i toppen, men har møtt på utfordringer. Siden han er en tøff og eksplosiv motstander er det ikke så mange som ønsker å møte ham i kamp.

Marthin Hamlet 

Marthin er en småbarnsfar fra Tønsberg. Han er tidligere bryter, som satser alt på MMA.

I serien følger vi ham i forberedelsene til den viktige finalekampen i PFL, hvor premien er svimlende 1 million dollar og en stor mulighet til å sikre fremtiden til sine to sønner.

PFL er en av verdens største organisasjoner for MMA.

Thomas Narmo 

Thomas er tidligere ishockeyspiller. Tilfeldigheter førte til at han startet med MMA. Thomas er i tungvektsklassen og kan derfor spise som han vil, noe som er i sterk kontrast til resten av casten.

Han er sin egen manager, og på grunn av sin størrelse og sitt viking-utseende har han flere andre oppdrag som blant annet filminnspillinger. Thomas er også deltidspappa til Mateo.

Mohsen Bahari 

Mohnsen har ikke gått kamp siden 2017 på grunn av skade. Han er hovedtrener for proff-laget, men har også akademisk bakgrunn i adferdspsykologi.

Han og Jack har tette bånd og har trent sammen i mange år, og han er ofte med når Jack går kamper. Mohsen drømmer om, og jobber mot, å gå en siste kamp i Japan.

Serien har premiere 23. mai.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

12 barn som har sovnet på de merkeligste steder

EU krever bedre holdbarhet fra klesbransjen