onsdag, januar 29, 2020
Sport Norge knuste Sverige - "Jæklig godt!"

Norge knuste Sverige – «Jæklig godt!»

-

Therese Johaug la ikke skjul på at det smakte særdeles godt å slå svenskene i gårsdagens tv-sendte finale av landskampen

– Det var jæklig godt å vinne over svenskene, sier Therese Johaug til TV 2.

Det hele skulle avgjøres i torsdagens episode. Selv om svenskene ledet 5-2 etter semifinalen klarte nordmennene å komme tilbake og vinne landskampen 2019.

Petter Northug (33), Therese Johaug (31), Emil Iversen (28) og Tiril Eckhoff (29) vant tre av fire dueller i finalen og kunne dermed juble over å ha slått svenskene.

Ga alt for Norge

Therese Johaug legger ikke skjul på at det norske laget gikk helt i kjelleren for å vinne.

– I en periode lå vi under med ganske mye, og så klarte vi å hente oss inn igjen på slutten. Jeg må innrømme at vi bet tennene sammen, var skikkelig skjerpet og ga alt for Norge, sier hun til TV 2.

Også Petter Northug som er kjent for å tirre svenskene litt ekstra forteller om hvor viktig det var å ikke tape mot naboene.

– Det ble fryktelig viktig å slå Sverige etter hvert. Konkurranseinstinktet våknet da vi begynte med konkurransene, og det var utrolig bittert å tape og ligge bak i sammendraget, så vi var veldig tent før finalen, sier han til TV 2.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Regn og tøffe kampa i kveldens finale 👊🏼☔️💥 Blir det flere nederlag..? 😅 #Landskampen #Jaktstart #KanDetGå

Et innlegg delt av Emil Iversen (@emilivers)

Det har vært skikkelig spennende å følge de norske utøverne i «landskampen». Og så deilig at det til slutt endte med seier! Trykk på deleknappen og send dine gratulasjoner! 

LES OGSÅ: Therese Johaug avslører planene for det neste året: – Jeg må si at jeg gleder meg

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Legene sa Tonje (31) bare var overvektig – hadde kreft. Nå vil hun advare andre

Tonje Becher Bjerkelund hadde smerter og symptomer siden hun var 18 år gammel. Hun gikk flere ganger til legen, men hver gang fikk hun...

Derfor sover alle nyfødte barn i Finland i pappesker

Ja, det er helt sant. Så godt som alle finske nyfødte barn sover i pappesker. Og nå blir trenden plukket opp av flere land,...

Kunne du tenke deg og adoptere verdens verste katt?

Katten Perdita kom til dyrebeskyttelsen i North Carolina i USA på julaften. Nå prøver de å finne en eier til katten som stirrer inn...