søndag, juni 13, 2021

Norge vant Håndball-EM!

Mest lest nå

For en dramatikk det ble da Norge slo Frankrike i kveldens finale i EM.

Etter en fantastisk første omgang ledet Norge med fire mål til pause. Men en andre omgang hvor Norge misset på mange sjanser skulle gjøre finalen ulidelig spennende.

Da det gjensto syv minutter av kampen hadde Frankrike snudd oppgjøret og ledet 19-18. Men en brennhet Nora Mørk banket inn 19-19 og derfra og ut var Norge det førende laget.


Kampen endte 22-20 til Norge som dermed tar sin åttende europatittel. Samtidig fikk det revansje mot Frankrike som de tapte VM-finalen mot i 2017.

Hylles i sosiale medier

Det norske håndballandslaget hylles nå i sosiale medier hvor titusener deler sine gratulasjoner i diverse kommentarfelt.

Håndballandslagene på Instagram delte dette innlegget i pausen av kampen:

«Vi sloss for hver ball, vi kjemper for hvert mål, vi gir ALT for at dette skal holde helt inn! Vi leder 14- 10 til pause og er klare til å stå finalen ut!»

Og like etter kampslutt delte de følgende innlegg:

«🏆GULL🏆
Vi vinner finalen mot Frankrike og stikker av med seieren 22-20.👏🏻😍 Tusen takk til alle dere der hjemme som har heiet oss frem til 🥇i årets mesterskap.❤️Vi setter utrolig stor pris på all støtten.🙏»

Vi gratulerer så mye med en fantastisk prestasjon! I kveld er hele Norge stolt av håndballjentene! Trykk gjerne på deleknappen nedenfor og send dine gratulasjoner du også!

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter