Hjem Dyr Norsk luftambulanse reddet iskald hest som hadde gått igjennom isen – videoen tar nå av
Dyr

Norsk luftambulanse reddet iskald hest som hadde gått igjennom isen – videoen tar nå av

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

En helt spesiell video tar i disse dager av på sosiale medier.

At Norsk luftambulanse gjør en helt uvurderlig jobb er det ingen tvil om. De utfører de vanskeligste redningsoppdragene, ofte på plasser hvor det ellers er vanskelig å komme til, og redningsaksjonene deres fascinerer oss ofte. Som denne landingen til norsk luftambulanse som gikk verden rundt.

Men sjelden, eller aldri, har vi sett luftambulansen være involvert i redningen av dyr. Inntil nå.

Hest berget av luftambulansen

Norsk luftambulanse har selv delt en video av redningsaksjonen på Facebooksiden sin. Til videoen som på få dager har fått tusenvis av likes, kommentarer og delinger skriver luftambulansen:

«Denne hesten ble reddet i dag tidlig på litt utradisjonelt vis.

Luftambulansemannskapet på Lørenskog fikk inn melding om en mann og en hest som hadde gått igjennom isen i Grue i Hedmark.

Foto: Skjermdump Norsk luftambulanse

Underhengende prosedyre blir ofte brukt for å hente syke eller skadde folk ut fra utilgjengelig plasser. Men det blir sjeldent brukt på dyr. Kusken kom seg trygt på land, og hesten ble berget.

Foto: Skjermdump Norsk luftambulanse

Vi er glade for at det gikk så bra med begge to. Isen er utrygg flere steder i landet, så vær forsiktige når dere er ute på tur.»

Tusenvis viser nå sin begeistring for redningsaksjonen og de rosende kommentarene hagler inn på Facebooksiden til Norsk luftambulanse. En skriver blant annet:

«Vanvittig presisjon på de pilotene. Mektig imponert. Så må folk som er bedrevitere slutte å bebreide den som forårsaket at hesten gikk gjennom. Hold kjeft å fei for egen dør. Flott innsats av luftambulansen.»

Se videoen nedenfor og vis gjerne din hyllest til Norsk luftambulanse ved å dele den videre:

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com