Forsiden Dyr Norske Daniels (11) katt hadde vært på rømmen i 7 måneder -...

Norske Daniels (11) katt hadde vært på rømmen i 7 måneder – nå rører gjenforeningen millioner

Daniel Fuglevik (11) hadde ikke sett katten sin på syv måneder. Kjæledyret forsvant etter at familien flyttet til nytt hus, og ingen hadde nok noensinne drømt om at det skulle få se katten igjen. 

Men en dag like før nyttår skulle familien få en gledelig overraskelse. Katten med navnet Plumbo var blitt funnet, og siden den bar ID-merking var det en smal sak å spore opp eieren.

– Han hadde til slutt tuslet seg inn i et kontorbygg, sannsynligvis en fredag. Mandag morgen kom han inn på kontoret til to damer som så tok han med til dyrlegen, forteller mamma Torill til NRK.

Derfor er det så viktig med ID-merking

Reklame

Dersom ikke familien hadde valgt å ID-merke Plumbo, er det usikkert om han noensinne ville blitt gjenforent med Daniel. Nå håper både Torill og Daniel at historien deres kan få flere til å merke kattene sine.

Bare spør Daniel, 11-åringen er overlykkelig over å endelig bli gjenforent med kjæledyret sitt.

– Jeg trodde ikke det var mulig. Jeg ble så glad. Jeg synes det er greit at jeg viser at gutter har følelser og er like tøffe uansett, sier Daniel til NRK.

Endelig er de to bestevennene gjenforent igjen. FOTO: TORILL TRONSTAD

Internasjonal oppmerksomhet 

Reaksjonen til Daniel har nå gått skikkelig viralt, ikke minst etter at den anerkjente amerikanske dyrekanalen Animal Planet delte videoen om Daniel.

LES OGSÅ
Kreativ pappa tok voksen-bilder av sin premature sønn. Se de morsomme bildene

Torill kan fortelle til NRK at saken har vært i nyhetskanalene i både USA og Australia. Millioner har med andre ord blitt rørt av Daniels kjærlighet til Plumbo.

«Hvis noen lurer på hvor glad en 11-åring kan bli når katta kommer tilbake fra rømmen, så er svaret her.. ❤️ (fikk tillatelse fra guttungen til å legge ut)», skriver Torill til videoen på Facebook.

Hun har også kommentert at Daniel synes det er stas med all oppmerksomheten.

«Daniel vil gjerne takke alle sammen som har likt og kommentert her inne.😁 Han synes det er stor stas at så mange gleder seg over at Plumbo kom tilbake igjen», skriver hun.

Trykk play nedenfor for å se den rørende gjenforeningen som er publisert på Instagram av ingen ringere enn Animal Planet. DEL videre om du ble rørt av Daniels kjærlighet til denne katten! 

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Truls og Eyvind har delt et bilde som får tusenvis til å le!

Til høsten er det klart for en ny sesong med "Truls ala Hellstrøm". Men de to kompisene har ikke glemt hverandre i løpet av...

Da Tony måtte flytte inn på pleiehjemmet måtte han etterlate katten sin hjemme. Men så fikk en snill nabo en plan

Da Tony fikk slag og måtte flytte på pleiehjem, var det ikke lett å si farvel til det livet han var vant til å...

Den 72-år gamle kvinnen ønsket seg en gammel og uønsket hund – se hvem hun endte opp med

Ikke alle hunder er like heldige her i livet. Heldigvis er de fleste så heldige at de finner nye eiere allerede fra fødselen av,...

Lars Monsen med utradisjonell metode da han sjekket opp Trine Rein

At Lars Monsen er en tøffing er det ingen tvil om, noe vi alle har vært vitne til utallige ganger på tv. Enten han krysser...

Bildet av den fire år gamle jenta i rullestol går viralt. Kan du se hvorfor?

Fire år gamle Maren Anderson sitter i rullestol. Det har hun gjort hele livet. En dag var Maren ute og handlet med foreldrene sine,...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT