in , ,

Norske Daniels (11) katt hadde vært på rømmen i 7 måneder – nå rører gjenforeningen millioner

Daniel Fuglevik (11) hadde ikke sett katten sin på syv måneder. Kjæledyret forsvant etter at familien flyttet til nytt hus, og ingen hadde nok noensinne drømt om at det skulle få se katten igjen. 

Men en dag like før nyttår skulle familien få en gledelig overraskelse. Katten med navnet Plumbo var blitt funnet, og siden den bar ID-merking var det en smal sak å spore opp eieren.

– Han hadde til slutt tuslet seg inn i et kontorbygg, sannsynligvis en fredag. Mandag morgen kom han inn på kontoret til to damer som så tok han med til dyrlegen, forteller mamma Torill til NRK.


Derfor er det så viktig med ID-merking

Dersom ikke familien hadde valgt å ID-merke Plumbo, er det usikkert om han noensinne ville blitt gjenforent med Daniel. Nå håper både Torill og Daniel at historien deres kan få flere til å merke kattene sine.

Bare spør Daniel, 11-åringen er overlykkelig over å endelig bli gjenforent med kjæledyret sitt.

– Jeg trodde ikke det var mulig. Jeg ble så glad. Jeg synes det er greit at jeg viser at gutter har følelser og er like tøffe uansett, sier Daniel til NRK.

Endelig er de to bestevennene gjenforent igjen. FOTO: TORILL TRONSTAD

Internasjonal oppmerksomhet 

Reaksjonen til Daniel har nå gått skikkelig viralt, ikke minst etter at den anerkjente amerikanske dyrekanalen Animal Planet delte videoen om Daniel.

Torill kan fortelle til NRK at saken har vært i nyhetskanalene i både USA og Australia. Millioner har med andre ord blitt rørt av Daniels kjærlighet til Plumbo.

«Hvis noen lurer på hvor glad en 11-åring kan bli når katta kommer tilbake fra rømmen, så er svaret her.. ❤️ (fikk tillatelse fra guttungen til å legge ut)», skriver Torill til videoen på Facebook.

Hun har også kommentert at Daniel synes det er stas med all oppmerksomheten.

«Daniel vil gjerne takke alle sammen som har likt og kommentert her inne.😁 Han synes det er stor stas at så mange gleder seg over at Plumbo kom tilbake igjen», skriver hun.

Trykk play nedenfor for å se den rørende gjenforeningen som er publisert på Instagram av ingen ringere enn Animal Planet. DEL videre om du ble rørt av Daniels kjærlighet til denne katten! 

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

John reddet fire hjorter fra å drukne i isvann – nå kan han bli bøtelagt

15 år gammel jente skal synge en «umulig sang» – Minutter senere slår Simon Cowell på gullknappen!