Hjem Historier fra livet Norske Marias mage har over 325.000 følgere

Norske Marias mage har over 325.000 følgere

Del
X

Maria Nordø Jørstad møtte drømmemannen i Danmark og flyttet til København. Da hun ble gravid med trillinger, startet hun Instagramkontoen «Triplets of Copenhagen» for at familien hjemme i Norge skulle kunne følge med på graviditeten. Ikke visste hun at over 325.000 andre også ville følge med.

«Jeg hadde ingen tanker om at det skulle bli så stort», sa Maria til svenske Expressen for ett år siden, da hun var høygravid.

Oppmerksomheten rundt magen hennes startet da hun delte en video på Instagram der hun viste frem trillingmagen sin. Da tok det ikke lang tid før kommentarene ramlet inn.

«I begynnelsen var det en del rare kommentarer, og folk som tagget vennene sine og sånn. Men med tiden ble responsen mer positiv», sier Maria.

Mennesker over hele verden lot seg imponere av den store magen.

«Jeg er veldig stolt av magen min! Men også overrasket over hvordan den kan være så stor uten at den faller ned. Det er helt fantastisk», sier hun.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av triplets_of_copenhagen (@triplets_of_copenhagen)

Mye overflødig hud

I dag er trillingene ett år gamle. Men Marias mage er fortsatt stor.

«Min postgravidkropp er endret for alltid, og nå 12 måneder etter fødselen, er jeg nede i vekten jeg hadde før graviditeten, men jeg har fortsatt en liten mage. Jo mer magen krymper, jo mer overflødig hud får jeg. Og det er ikke det flotteste synet», skriver Maria på Instagram.

LES OGSÅ: Skulle føde eneggede trilling-jenter. Men doktorens to ord under fødselen ga henne sjokk

«Men det gjør meg verken lei meg eller sint. Det er mer som «blah», og jeg må le noen ganger når jeg får øye på meg selv i speilet og toppen har glidd opp og den ekstra huden min har glidd ut over bukselinningen», skriver hun videre.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av triplets_of_copenhagen (@triplets_of_copenhagen)

«Den er som det er»

«Så, jeg elsker ikke min postgravidkropp slik mange andre sier de gjør. Men jeg hater den heller ikke. Jeg bryr meg bare ikke noe om den. Den er som den er, det er fortsatt en prosess og jeg aksepterer det», skriver Maria.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av triplets_of_copenhagen (@triplets_of_copenhagen)

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com