in

Norske Sandra kriger for Ukraina : – Vår tur til å hjelpe

Foto: Privat

35 år gamle Sandra Andersen Eira fra Finnmark ville hjelpe Ukraina. Hun pakket sekken, og bidrar nå på bakken fremmedkriger.

– Det gikk 24 timer fra tanken slo meg til jeg tok kontakt med ambassaden og sto på bakken i Ukraina, sier Eira til ABC Nyheter.

På Facebook oppdaterer Sandra jevnlig om hvordan det går i Ukraina. I sitt første innlegg om krigen skriver hun:


«Vi vil takke dere alle for all støtte og bønner! Dette er grunnen til at vi kjemper, for frihet og rettferdighet for alle, fordi dere – folket – rocker! 🙏 Vi ser deg, vi hører deg, og vi setter virkelig pris på deg! Vi får nødvendig utstyr som dere gir oss med donasjonene deres som vil gjøre kampen vår mye lettere! Dine bidrag blir våre handlinger ✊ Takk!»

We want to thank you all for all your support and prayers! This is why we fight, for freedom and justice for all, cause…

Posted by Sandra Andersen Eira on Saturday, April 9, 2022

Vår tur til å stille opp

Abc Nyheter spør Eira om hvorfor hun velger å risikere livet ved å delta på slagmarken i Ukraina.

– Det er ikke så lenge siden våre besteforeldre sto i en lignende situasjon og trengte hjelp. Nå er det vår tur til å stille opp, og jeg har mulighet til å hjelpe, så da gjør jeg det, sier Eira til avisen.

35-åringen dro uten at familien visste nok. Bare hennes nærmeste venner var informert, men gjennom en reportasje om soldatene i «the Dirty Dozen» ble Sandra identifisert. Men Sandra selv forteller at blant dem som kjenner henne er det ingen som er overrasket over avgjørelsen.

På spørsmål om hva hun hadde gjort dersom hun traff Putin svarer Sandra:

– Ingen ord nødvendig..

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

klipp

Etter å ha skamklipt datteren, lærer alenefaren seg de flotteste frisyrer

vendela

Vendela tjente nesten to millioner i fjor