in

Northug er tilbake i skisporet – gjør comeback

Det er bare ett år siden Petter Northug (33) la opp. Men det holdt ikke så lenge. Nå er Northug tilbake i skisporet, med startnummer på brystet.

Første skirenn blir Marcialonga i Italia 26. januar neste år. Northug presiserer at han kommer til å ta plass langt bak i startfeltet

«Jeg skal prøve og bli usynlig. Jeg skal gjemme meg», sier han til VG, og legger til at formen ikke er på topp med ski på beina, selv om han trener løping og styrke hver dag.


«Jeg er grei på løping, men jeg går ikke noe på ski og rulleski, men løping går greit. Det jeg gjør av hardøkter er å løpe intervaller på mølle. Det fungerer greit, det er greit å holde det litt ved like», sier han.

Håper på å vinne Vasaloppet

Om to år, håper Northug på topplassering i Vasaloppet.

«Jeg har ikke lyst til å si det, det høres så vondt ut. Det kan være aktuelt å ha høyere ambisjoner, men jeg skal ikke si nå at jeg skal vinne det», sier han.

At han har savnet å gå på ski det siste året, er det ingen tvil om.

«Ja, jeg syns det er fint å gå på ski når det er blå himmel og sol, men jeg drar ikke ut på snøværsdager lenger, det trenger jeg ikke», sier Northug.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Petter Northug Jr (@jantelov1)

Jobber med egen merkevare

Northug har flyttet til Oslo, og bruker mye av tiden sin på å bygge opp sin egen merkevare.

«Derfor er det brutalt å ha ambisjoner», sier han, og forteller at han egentlig har det veldig bra sånn som han har det nå.

«Jeg har det veldig bra, men det er mye farting. Det er hektisk. Det er lange dager, men det er en artig og interessant hverdag. Jeg jobber med flinke folk», sier han.

LES OGSÅ: Petter Northug deler sine egne ord og tanker om karrièren. Han takker fansen for støtten: – dere var vinden i ryggen

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Sørgende foreldre saksøker prest for å ha ødelagt begravelsen til deres 18-år gamle sønn

migrene

Dette enkle trikset skal kunne lindre migrene