søndag, november 28, 2021

NRK-profil Carina Olset var redd sykdommen ville føre til at hun aldri kunne bli mamma

Mest lest nå

NRK-profilen Carina Olset (39) er nå tobarnsmor, men hun var lenge redd sykdommen ville føre til at hun aldri kunne bli mamma. 

Carina Olset, kjent fra NRK-sporten, ble mamma for andre gang like før jul.

– Det er fantastisk å få være mamma. Kjemien Pernille har med lillesøsteren sin, er helt magisk. Jeg blir rørt av å tenke på at jeg har min egen familie, sier Carina til VG.


At hun skulle ha to små jenter høyt og lavt rundt seg har ikke alltid vært en selvfølge for den populære sportsjournalisten:
I 2015 mottok hun Åpenhetsprisen etter at hun valgte å fortelle offentlig at hun lever med den kroniske sykdommen ulcerøs kolitt. Denne kroniske betennelsessykdommen rammer tarmsystemet, og har til tider gjort henne svært syk. Hun har også fryktet at sykdommen kunne ta fra henne muligheten til å bære frem egne barn.

– Tarmen min var ganske ødelagt, så Pernille ble tatt med keisersnitt. Da jeg var gravid med Anna, var situasjonen en annen. Nå har jeg vært frisk lenge og kunne føde normalt. Det var en stor opplevelse, sier hun til VG.

Fødselen med yngstejenta Anna ble satt i gang og varte i halvannet døgn.

– Det hadde ikke gått så bra uten Tor Øyvind og omsorgen han hadde for oss, sier hun om kjæresten.

At samboeren var til stede under fødselen var svært viktig for henne.

– Vi er to om å få disse barna, så det var en nødvendighet for meg at Tor Øyvind var med. Selv om jeg gjorde jobben, så er tilstedeværelsen og de blikkene fra ham underveis avgjørende. Og så er han viktig etterpå, det er mange inntrykk som skal fordøyes og bearbeides sammen.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

Følg oss på sosiale medier

134,582FansLik
1,600FølgereFølg
233FølgereFølg
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter