lørdag, april 17, 2021

NRK-Ragnhild og mannen adskilt av korona

Mest lest nå

Under årets julefeiring satt NRKs populære program-vert Ragnhild Sælthun Fjørtoft (73) og mannen på hver sin side av jordkloden, adskilt av korona.

NRKs populære TV-vert Ragnhild Sælthun Fjørtoft og tidligere NRK-journalist og Venstre-politiker Arne Fjørtoft har vært gift i nesten en mannsalder. De er begge pensjonister nå, skjønt mannen kun på papiret.

Ragnhild Sælthun Fjørtoft. Tidligere programvert i NRK. Foto: Havarhen /CC/ Wikimedia Commons

– Han vet ikke hva det betyr å være pensjonist, sier Ragnhild Sælthun Fjørtoft til Dagbladet.


De siste par årene har mannen holdt til i Myanmar, hvor han jobber aktivt med bistandsarbeid. På grunn av pandemien feiret ekteparet julen 2020 på hver sin side av kloden.

– Han er coronafast i Myanmar. Så han kommer ikke. Landet er temmelig nedstengt, og man får ikke noen særlig informasjon om hvordan situasjonen egentlig er, forteller hun til avisen i et intervju like før jul.

Ragnhild er vant til å ha en mann som er mye ute og reiser. De hadde knapt rukket å gifte seg før skilsmisseryktene begynte å florere. Årsaken var at mannen stadig var på reisefot.

– Ingen kvinner i dag ville ha funnet seg i å være så mye alene med ungene. Men i den tida så man ikke sånn på det. Det var fortsatt slik at kvinnene skulle ta seg av heimen, sier hun til Dagbladet.

Kommer hjem igjen

Men før eller seinere flytter han hjem igjen.

– Jeg tror det blir veldig rart når vi skal være sammen igjen hver eneste dag. Det har vi ikke vært på aldri så mange år. Hvor lenge er det? 20 år i alle fall, sier hun.

I mellomtiden har den pensjonerte tv-verten en guilty pleasure: Hun ser mye på TV. Og det er fortsatt NRK som er favorittkanalen til kvinnen som i en årrekke selv var en av kanalens aller mest kjente fjes.

– Men det hender at jeg trekker for gardinene og ser på TV 2, sier hun.

LES OGSÅ: Kongens svoger slakter NRK-serien: – Skammelig

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter