lørdag, juni 12, 2021

Ny forskning viser at katter kan fange opp frekvenser usynlig for mennesker

Mest lest nå

Mange katteeiere har mang en gang forundret seg over kattens sjette sans. Nå har forskere funnet ut at katter har en helt spesiell «radar» som kan fange opp frekvenser vi mennesker ikke kan oppfatte.

Har du katt, har du helt sikkert lagt merke til det. Katten værer ut i tomme luften. Den stirrer, mjauer eller freser på tilsynelatende ingen ting. Hva i alle dager er det den ser som du ikke ser? Man kan bli husredd av mindre.

Nå kan en ny vitenskapelig studie bekrefte det katteeiere i alle år har påpekt. At katter har en helt spesiell følsomhet for frekvenser, og at de kan komme i kontakt med dimensjoner vi mennesker flest ikke har tilgang til.


Tror katten beskytter mot spøkelser

Kan en katt oppdage spøkelser?
Kan en katt oppdage spøkelser? Foto: Pixabay

Studien ble gjennomført av City University of London, og forskerne brukte ultrafiolett lys i forsøkene. Det viste seg at kattene kunne se lys i frekvenser som er usynlig for oss mennesker. Det skriver nettsiden Titta på videon.

Ifølge Medical news today, mener så mange som 30 prosent av dyreeiere at deres husdyr beskytter dem mot spøkelser og ånder. Det kommer frem i en undersøkelse dyreorganisasjonen Animal Blue Cross har utført. De har spurt over 2.000 dyreeiere om deres forhold til deres dyrs overnaturlige evner.

Kan oppfatte sykdom

75 prosent av dyreeierne, mente også at kjæledyret deres visste når et familiemedlem var på vei hjem, eller når noen skulle forlate huset. Og like mange mente dyrene deres kan oppfatte sykdom hos familiemedlemmer. Noen rapporterte også at dyrene deres tydelig unngikk steder der noen hadde dødd.

Når vi i tillegg vet at det å ha en katt i huset, gir helsefordeler som å lindre stress, depresjoner og angst, og at de senker blodtrykket vårt, er det vel ingen ting å lure på. Katter er noen fantastiske dyr som er bra for oss mennesker.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter