in

Ny helsebeskjed fra Christine Koht: – NÅ ER DET NOK

christine koht

Christine Koht fikk kreftdiagnosen i 2018. Siden da har hun har vært inn og ut av sykehus. Men nå skaper hun glede med sin siste oppdatering.

Helt siden Christine Koht fikk beskjed om at hun hadde fått kreft har hun latt omverdenen få ta del i sykdommen hennes. Oppdateringene om hvordan det går har kommet jevnlig på Facebook.

Kun siden i fjor sommer har komikeren vært akuttinnlagt med ambulanse hele 16 ganger.


I en ny sprudlende video på Facebook kan man se en Koht med adskillig mer energi enn man har vært vant til å se henne med de siste årene.

Til videoen beskriver hun hvor lei hun er av slankepress.

«Idag starter jeg mitt nye prosjekt, som heter: HOLD VEKTA. Jeg syns det så trist at alle damer jeg møter er misfornøyd med kroppen sin. Skal vi bruke hele livet på det? Selv om jeg møter en tynn og trent, så er hun jammen ikke fornøyd. Herregud – NÅ ER DET NOK!» skriver hun på Facebook.

Koht som tidligere har vært åpen om at hun har slitt med vekta legger til at hun vil slankeindustrien til livs.

«Fra nå er jeg offisielt forbilde for kampanjen: HOLD VEKTA!Og det betyr, ikke gå opp, og ikke gå ned. Stå! Målet er å være passe tykk, sterk og glad. Så kan vi faktisk sammen legge ned hele den ekle slankeindustrien. Her kan dere se mitt nye treningsprogram. Perfekt for alle. Garantert.» skriver hun.

I slutten av denne måneden er Koht aktuell med boka «Dødsfrisk – alle har sitt, stort eller litt».

Videoen til Christine Koht har på få timer fått tusenvis av reaksjoner. Du kan se den nedenfor.

Idag starter jeg mitt nye prosjekt, som heter: HOLD VEKTA. Jeg syns det så trist at alle damer jeg møter er misfornøyd med kroppen sin. Skal vi bruke hele livet på det? Selv om jeg møter en tynn og trent, så er hun jammen ikke fornøyd. Herregud – NÅ ER DET NOK!Fra nå er jeg offisielt forbilde for kampanjen: HOLD VEKTA!Og det betyr, ikke gå opp, og ikke gå ned. Stå! Målet er å være passe tykk, sterk og glad. Så kan vi faktisk sammen legge ned hele den ekle slankeindustrien. Her kan dere se mitt nye treningsprogram. Perfekt for alle. Garantert.

Posted by Christine Koht on Tuesday, October 4, 2022
Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Allerede før den første boka var lansert, hadde den dratt inn 100 millioner kroner 

main coon

Maine coon-katten Lotus, tar Instragram med storm