søndag, januar 24, 2021

Ny nedslående beskjed fra Christine Koht: – Kjempesyk

Mest lest nå

I et nytt videoinnlegg på Facebook beskriver Christine Koht hvordan sykdom igjen herjer kroppen hennes.

Søndag kveld publiserte den folkekjære komikeren, som det siste året har blitt behandlet for kreft, en video hvor hun forteller at hun på ny har fått infeksjon og høy feber.

På Facebook skriver hun:


«Det er utrolig hyggelig at alle som møter meg syns jeg er så pigg. Men nei, for Pernille gjør ALT , og da mener jeg alt. Og jeg har tenkt at for å få mere glede i denne ekle asosiale tiden, så er det bare å kjøre på med lyslenker , overalt, i mengder. Så snille Pernille har pyntet bakgården med så mye lys at det ser ut som en Disney film i bakgården. Og det har vært en så stor glede å få se på.
Hun har til og med satt opp det
Rosa juletreet vårt.. Og så har jeg tenkt/ endelig litt fri fra infeksjoner på sykehuset. Men neida, ble kjempesyk igår, med over 40 i feber, og nektet å dra på sykehus.
Men jeg merker jo at det er en ny dritt infeksjon på vei. Så nå ikveld sa Pernille strengt « nå kjører jeg deg til akutten og du må legges inn nå»
Ja- nå har det blitt 15. Koronatest, og alle prøver er dårlige . Jeg spurte om å få dra hjem med en gang, men nei, MÅ være her.
Idag hadde jeg jo planlagt å bake pepperkake hus( som vi fikk, men spiste opp med en en gang)
Men heldigvis møtte jeg verdens gladeste portør her i Tønsberg , som egentlig vil være komiker.For jeg har tenkt – nå orker jeg ikke mere juling. Men syk er syk. Æsj.
Men jeg MÅ huske på å være stolt av at jeg og Pernille aldri gir opp.
Og at oppi all sykdom, alltid er noe å
le av. Selvom jeg ligger for døden så kommer jeg til å le»

Sammen med teksten har hun publisert en sterk video som tusenvis nå kommenterer og ønsker henne god bedring.

Du kan se videoen nedenfor og bruk gjerne kommentarfeltet vårt på Facebook for å sende en fin hilsen du også.

Det er utrolig hyggelig at alle som møter meg syns jeg er så pigg. Men nei, for Pernille gjør ALT , og da mener jeg alt. Og jeg har tenkt at for å få mere glede i denne ekle asosiale tiden, så er det bare å kjøre på med lyslenker , overalt, i mengder. Så snille Pernille har pyntet bakgården med så mye lys at det ser ut som en Disney film i bakgården. Og det har vært en så stor glede å få se på. Hun har til og med satt opp detRosa juletreet vårt.. Og så har jeg tenkt/ endelig litt fri fra infeksjoner på sykehuset. Men neida, ble kjempesyk igår, med over 40 i feber, og nektet å dra på sykehus. Men jeg merker jo at det er en ny dritt infeksjon på vei. Så nå ikveld sa Pernille strengt « nå kjører jeg deg til akutten og du må legges inn nå»Ja- nå har det blitt 15. Koronatest, og alle prøver er dårlige . Jeg spurte om å få dra hjem med en gang, men nei, MÅ være her. Idag hadde jeg jo planlagt å bake pepperkake hus( som vi fikk, men spiste opp med en en gang) Men heldigvis møtte jeg verdens gladeste portør her i Tønsberg , som egentlig vil være komiker.For jeg har tenkt – nå orker jeg ikke mere juling. Men syk er syk. Æsj. Men jeg MÅ huske på å være stolt av at jeg og Pernille aldri gir opp. Og at oppi all sykdom, alltid er noe åle av. Selvom jeg ligger for døden så kommer jeg til å le.

Posted by Christine Koht on Sunday, November 22, 2020
Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter