Hjem Kjendisnytt Ny oppdatering fra Shabana Rehman: Ferdig med første runde med immunterapi

Ny oppdatering fra Shabana Rehman: Ferdig med første runde med immunterapi

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Shabana Rehman er hjemme i Norge igjen etter at første runde med immunterapi er unnagjort i Tyskland.

Den norske komikeren Shabana Rehman var nylig aktuell som deltaker i «Farmen kjendis». Nå er hun rammet av bukspyttkjertelkreft.

I et innlegg på Instagram oppdaterer nå Rehman følgerne sine på hvordan første runde med immunterapi har vært.

– Er ferdig med første syklus av kreftbehandling i Tyskland. Neste syklus blir om tre uker, så jeg fikk reise hjem til Norge igjen i mens, skriver Rehman og forteller videre litt om hvordan behandlingen er.

– Forskjellen på cellegift tilbudet i Norge og lavdose lokal cellegift i Tyskland var enorm.
Førstnevnte føltes som en zombiedød mens sistnevnte var som en lett hangover. Dette er jo min reise, så jeg understreker her at hvordan man reagerer på cellegift er svært individuelt.

Shabana skriver også at hun var nødt til å reise til Tyskland for å få den type behandling som hun nå gjennomgår.

Shabana er hjemme i Norge igjen. Foto: Instagram

– Hjemme i Norge får mennesker i min situasjon tilbud om palliativ team ( smertelindring), kreftkordinator, hjemmesykepleier, og sykehussosionom. Det er godt. Til tross for at jeg måtte til utlandet for skreddersydd kreftbehandling som er en meget tøff og dyr prosess, skriver Shabana.

I innlegget på Instagram som i skrivende stund har over 3500 reaksjoner forteller Shabana at formen nå er varierende.

– Formen er fortsatt varierende. Utfallet fortsatt usikkert. Men jeg er kommet hjem i fin form og den første av tre besøk til Tyskland var veldig bra. Jeg var oppegående og kunne nyte den grønne frodige naturen i nærområdet til det private sykehuset allerede kort tid etter behandlingen. Legene og sykepleierne var også helt eksepsjonelle.

Foto: Shabana Rehman / Instagram

Fått kjæreste

I forrige uke kunne Shabana avsløre at hun nylig har fått seg kjæreste.

Tidligere har vi skrevet om Spleisaksjonen som barndomsvenninnen til Shabana startet for å samle inn penger til at Shabana kunne få behandlingen i Tyskland. Nå forteller Shabana om all kjærligheten hun har mottatt i forbindelse med innsamlingen, og om hvordan hun midt i den vanskelige tiden har funnet kjærligheten.

– Gjennom Spleisen åpnet en kjærlighetsportal hvor det strømmet inn varme fra venner bekjente og resten av landet. Det er vanskelig å sette ord på takknemligheten jeg føler. Da det var som mørkest førte også livet meg sammen med @petter.simonsen . Vårt nære vennskap gikk over til kjærlighet, skrev hun på Instagram i forrige uke.

Nå venter en tid med avslapping og helbredelse i Norge, sammen med kjæresten.

– Nå er det full fokus på helbredelse her hjemme, etter en fantastisk gjenforening med min kjæreste @petter.simonsen på Gardermoen. Jeg ser frem til å tilbringe tid med han i ro og fred, skriver hun.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com