Hjem Historier fra livet Ny oppdatering om gutten som gikk gråtende over grensa: – Han er trygg nå!

Ny oppdatering om gutten som gikk gråtende over grensa: – Han er trygg nå!

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

På onsdag skrev vi om de hjerteskjærende bildene av gutten som gråtende gikk over grensa til Polen. Nå har det kommet en oppdatering.

De menneskelige historiene fra Ukraina er mange og vonde. På onsdag kom også nyheten om at en fødeavdeling i landet var bombet sønder og sammen.

Og en av sakene som gjorde sterke inntrykk verden over var bildene av den gråtende gutten som gikk alene over grensa til Polen mens han gråt. På bildene så det ut som han gikk alene over grensa.

Nå har polske grensevakter publisert en oppdatering på Twitter. De kan fortelle at gutten er fire år gammel, heter Valerij og ikke var alene.

– Vil informere dere om at fire år gamle Valerij ikke krysset grensa alene. Han var sammen med familien sin, skriver grensevaktene «Straż Graniczna» på Twitter.

De har også publisert et bilde som viser gutten sammen med familien sin.

Og viktigst av alt: Han og familien er nå trygge opplyser grensevakten.

– På grenseovergangen fikk han søte gaver fra grensevaktene. Han og familien er trygge i Polen, står det videre i innlegget på Twitter.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com