Forsiden Kjendisnytt Ny oppdatering om helsen til Gunhild Stordalen

Ny oppdatering om helsen til Gunhild Stordalen

-

Gunhild Stordalen er for tiden sykemeldt. 

Helt siden hun fikk den dødelige sykdommen systemisk sklerose har Gunhild vært åpen om kampen hun kjemper, og deler villig av både opp- og nedturene gjennom sosiale medier.

Den siste tiden har det imidlertid vært stille fra Gunnhild. I slutten av mai forklarte hun hvorfor.

«Det har vært stille fra meg en stund, fordi jeg ikke har følt meg vel på grunn av en infeksjon. Men disse to guttene og antibiotika gjør livet mye bedre. Jeg håper jeg er tilbake på jobb snart, og blir med på EAT #dreamteam i oppkjøringen mot #EATForum19», skrev hun på Instagram.

Ny oppdatering 

Tirsdag kveld kom det en ny oppdatering fra Gunhild. Sammen med et bilde av seg og beina til ektemannen Petter skriver hun at hun er sykemeldt, men at hun uansett skal tale på EAT Forum 2019 som åpner i dag.

Skal delta 

Gunhild Stordalen forteller til VG at EAT-konferansen som finner sted i Stockholm denne uken har vært hennes store mål og motivasjon den siste tiden.

LES OGSÅ
Truls Svendsen og Charlotte Smith deler bilder fra sin nye hverdag
LES OGSÅ
Marna Haugen Burøe har fått kreft igjen - "Det er en syk følelse"

– Det har vært et viktig mål og motivasjon å komme meg på beina til åpningen i Stockholm, om jeg så bare kan være med for en veldig kort periode. Selv om jeg er mer rastløs enn noensinne, for å brette opp ermene og komme i gang igjen, har jeg lovet meg selv og Petter at jeg skal lytte til dyktige leger og holde meg sykemeldt til jeg er frisk av infeksjonen og immunsystemet har bygget seg opp, sier hun.

Vi ønsker Gunhild Stordalen riktig god bedring videre og lykke til med deltakelsen på konferansen! 

Populært

Eivind Ertesvåg
Jeg opprettet Sosialnytt i 2014. Da med formål om å spre gladsaker og inspirerende historier, fremfor all negativiteten som ofte preger nyhetsbildet. Siden den gang har siden vokst og Sosialnytt har i dag flere skribenter og tusenvis av engasjerte lesere. Jeg har studert webkommunikasjon og er også utdannet sosionom. På fritiden opptar familie, venner og livet som småbarnsfar det meste av tiden min. .