søndag, juni 7, 2020

Ny oppdatering om helsen til Gunhild Stordalen

Mest lest nå

Familien så noe ligge livløst i vannet – Det reddet livet til en hval

Det som i utgangspunktet begynte som en helt vanlig utflukt på sjøen en vakker sommerdag, skulle plutselig endre seg dramatisk. For hva den lille...

Gunhild Stordalen er for tiden sykemeldt. 

Helt siden hun fikk den dødelige sykdommen systemisk sklerose har Gunhild vært åpen om kampen hun kjemper, og deler villig av både opp- og nedturene gjennom sosiale medier.

Den siste tiden har det imidlertid vært stille fra Gunnhild. I slutten av mai forklarte hun hvorfor.


«Det har vært stille fra meg en stund, fordi jeg ikke har følt meg vel på grunn av en infeksjon. Men disse to guttene og antibiotika gjør livet mye bedre. Jeg håper jeg er tilbake på jobb snart, og blir med på EAT #dreamteam i oppkjøringen mot #EATForum19», skrev hun på Instagram.

Ny oppdatering 

Tirsdag kveld kom det en ny oppdatering fra Gunhild. Sammen med et bilde av seg og beina til ektemannen Petter skriver hun at hun er sykemeldt, men at hun uansett skal tale på EAT Forum 2019 som åpner i dag.

Skal delta 

Gunhild Stordalen forteller til VG at EAT-konferansen som finner sted i Stockholm denne uken har vært hennes store mål og motivasjon den siste tiden.

– Det har vært et viktig mål og motivasjon å komme meg på beina til åpningen i Stockholm, om jeg så bare kan være med for en veldig kort periode. Selv om jeg er mer rastløs enn noensinne, for å brette opp ermene og komme i gang igjen, har jeg lovet meg selv og Petter at jeg skal lytte til dyktige leger og holde meg sykemeldt til jeg er frisk av infeksjonen og immunsystemet har bygget seg opp, sier hun.

Vi ønsker Gunhild Stordalen riktig god bedring videre og lykke til med deltakelsen på konferansen! 

129,807FansLik
1,372FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter