søndag, juni 7, 2020

Ny oppdatering om helsesituasjonen til Christine Koht

Mest lest nå

Tidligere i år har det vært hyppige oppdateringer om helsesituasjonen til kreftsyke Christine Koht. Men den siste måneden har det vært stille. 

Tidligere i år ble det kjent at Christine Koht har fått kreft med spredning, og at hun kun har 50 prosent sjanse for å overleve. Krefttypen Christine har fått, slimhinne melanom, er en sjelden type føflekkreft som sitter på slimhinnene inne i kroppen.

 

View this post on Instagram

 

Dette er et av mine arbeidsantrekk en helt vanlig onsdag . Kan anbefales


A post shared by Christine Koht (@christinekoht) on

I Aftenpost-podcasten «Koht vil leve», har Christine åpenhjertig fortalt om sykdommen, behandlingen og prosessen hun nå går gjennom.

Avlyste podcast

I starten av april kom imidlertid beskjeden om at Koht ikke lenger var i stand til å delta i podcasten.

Forrige episode sluttet med at Christines mor sier at datteren nå er veldig dårlig, er veldig syk, veldig svak, veldig sår og veldig sliten og at hun har sagt: «Jeg orker ikke mer, mamma.»

Siden den gang har ikke Koht kunne spille inn sin faste podcast.

«Christine ligger på Radiumhospitalet fremdeles, hun er ikke blitt sykere av leverbetennelsen, men tilstanden er fremdeles kritisk, og behandlingen er fortsatt i en akutt fase hvor Christine får kraftige doser med steroider», har Aftenposten-journalist Joachim Førsund, som har fulgt Christine gjennom hennes kamp mot kreften, forklart.

Ny oppdatering 

Joachim Førsund har ovenfor Dagbladet kommet med en ny oppdatering om Kohts tilstand. På torsdag uttalte han:

«Hun ligger fremdeles på Radiumhospitalet, hvor hun behandles for leverbetennelsen som krefbehandlingen forårsaket. Situasjonen er akkurat nå uavklart, men ikke umiddelbart livstruende.»

Samtidig kan Førsund avsløre at han håper det kommer en ny episode av podcasten i uka etter 17. mai.

Dagbladet skriver at på ett tidspunkt var leverbetennelsen helt opp mot stadium fire, men i midten av april opplyste 51-åringens lege at den var gått ned på stadium to.

Vi sender fremdeles varme tanker og mange ønsker om god bedring til Christine Koht. 

129,807FansLik
1,372FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter