Hjem Fremhevet Ny oppdatering om kreftsyke Prinsesse Kate: – Kan bli lenge til vi ser henne igjen

Ny oppdatering om kreftsyke Prinsesse Kate: – Kan bli lenge til vi ser henne igjen

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Kreftbehandlingen gjør at prinsessen skjermer seg fra offentligheten.

Tidligere i år avslørte prinsesse Kate (42) at hun har fått påvist kreft. Dette delte hun åpent i en video på sosiale medier, og nyheten har sjokkert både nasjonen og verden. Mens den eksakte kreftformen fortsatt holdes privat, er det kjent at prinsessen nå mottar cellegiftbehandling.

Familien samler seg nå rundt henne. Prins William (41) har midlertidig gjenopptatt sine kongelige plikter, men ifølge kilder vil prinsesse Kate trolig holde seg unna offentligheten resten av året. Dette bekrefter flere kilder til Daily Beast, som igjen er gjengitt av Expressen.

En nærstående kilde til det britiske kongehuset fortalte til Daily Mail at prinsessens kalender er helt tom for resten av året.

– Mange som er involvert i planleggingen rundt de kongelige må vite hva de gjør lang tid i forveien. Jeg har fått høre at Kates kalender for i år er helt tom, og at det ikke er noe som er planlagt. Det er mulig at hun ikke synes på offentlige arrangement resten av året, forteller kilden, og legger til:

– Det hadde ikke overrasket meg om Kate spiller inn en ny video for å gi medborgerne en oppdatering på helsetilstanden hennes.

En utrolig sammensveiset familie

Prinseparet Kate og William har sammen med barna, prins George (10), prinsesse Charlotte (8) og prins Louis (5), flyttet til Anmer Hall på Sandringham. Her tilbringer de tid sammen som familie mens prinsessen gjennomgår behandling. En kilde nær kongefamilien understreker hvor viktig denne tiden er for Kate.

– De er en utrolig sammensveiset familie, og Kate har alltid kunnet stole på dem. De har vært der for henne i tiår og aldri sveket henne, sier kilden til nettstedet.

En venn av prinsessen fortalte til Daily Mail at Kate kanskje ikke vil være å se før til høsten, og da kun hvis helsen hennes har bedret seg. Nå antyder kilder til Daily Beast at det sannsynligvis vil ta enda lengre tid før hun dukker opp offentlig igjen, muligens ikke før neste år.

  1. prinsesse kate
Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com