søndag, juni 7, 2020

Ny støvsugertrend tar av på sosiale medier

Mest lest nå

Rektoren innførte disiplin og strenge krav – Elevenes karakterer gikk rett til værs

Truls Katsler begynte som rektor på den svenske ungdomsskolen Ölyckeskolan i Löberöd i 2014. Den gang var skolen preget av vandalisering, umotiverte elever og...

Gjennom sosiale medier som Facebook og Instagram dukker det stadig opp nye utfordringer eller trender. De fleste av dem ganske teite. 

I mai skrev vi om den nye trenden med lange nesehår. Og hvem husker vel ikke den snåle utfordringen som herjet sosiale medier tidligere i år, hvor foreldre kastet ost på barna sine?

Vel, nå er det en ny type utfordring som rir nettet. Utfordringen som går under hashtaggen #inmybagchallenge på Instagram involverer en søppelsekk og støvsuger.


Ifølge britiske Metro skal ikke utfordringen være farlig, dersom man gjør den riktig.

Tusenvis av mennesker har lagt ut videoer av seg selv hvor de trer på seg en søppelsekk, hvor bare hodet stikker ut. De tar så en støvsuger ned i søppelsekken som suger all luften ut av sekken. De fleste som prøver seg ramler sammenkrøllet ned på gulvet.

NB: Det er utrolig viktig at man ikke tar søppelsekken over hodet da det kan medføre kvelning.

 

View this post on Instagram

 

This might be the dumbest shit I’ve done in my life! 😂 #InMyBagChallenge #Comedy

A post shared by SPECIALK (@kburton_25) on

Man trodde kanskje man hadde sett det dummeste når det kommer til trender på sosiale medier. For min egen del tror jeg denne tar kaken.

Nedenfor kan du se en rekke personer utføre #inmybagchallenge. 

129,807FansLik
1,372FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter