Forsiden Viralt Ny støvsugertrend tar av på sosiale medier

Ny støvsugertrend tar av på sosiale medier

-

Gjennom sosiale medier som Facebook og Instagram dukker det stadig opp nye utfordringer eller trender. De fleste av dem ganske teite. 

I mai skrev vi om den nye trenden med lange nesehår. Og hvem husker vel ikke den snåle utfordringen som herjet sosiale medier tidligere i år, hvor foreldre kastet ost på barna sine?

Vel, nå er det en ny type utfordring som rir nettet. Utfordringen som går under hashtaggen #inmybagchallenge på Instagram involverer en søppelsekk og støvsuger.

Ifølge britiske Metro skal ikke utfordringen være farlig, dersom man gjør den riktig.

Tusenvis av mennesker har lagt ut videoer av seg selv hvor de trer på seg en søppelsekk, hvor bare hodet stikker ut. De tar så en støvsuger ned i søppelsekken som suger all luften ut av sekken. De fleste som prøver seg ramler sammenkrøllet ned på gulvet.

NB: Det er utrolig viktig at man ikke tar søppelsekken over hodet da det kan medføre kvelning.

 

View this post on Instagram

 

This might be the dumbest shit I’ve done in my life! 😂 #InMyBagChallenge #Comedy

A post shared by SPECIALK (@kburton_25) on

Man trodde kanskje man hadde sett det dummeste når det kommer til trender på sosiale medier. For min egen del tror jeg denne tar kaken.

LES OGSÅ
John ble mobbet på grunn av størrelsen - Men når han inntar dansegulvet er det ingen som ler

Nedenfor kan du se en rekke personer utføre #inmybagchallenge. 

Populært

Eivind Ertesvåg
Jeg opprettet Sosialnytt i 2014. Da med formål om å spre gladsaker og inspirerende historier, fremfor all negativiteten som ofte preger nyhetsbildet. Siden den gang har siden vokst og Sosialnytt har i dag flere skribenter og tusenvis av engasjerte lesere. Jeg har studert webkommunikasjon og er også utdannet sosionom. På fritiden opptar familie, venner og livet som småbarnsfar det meste av tiden min. .