Hjem Forskning Ny studie: Romvesener lever sannsynligvis i skjul på jorden

Ny studie: Romvesener lever sannsynligvis i skjul på jorden

En fascinerende studie fra Harvard University antyder at romvesener kan leve blant oss, i forkledning, eller til og med ha baser inne i månen.

Dette ifølge en ny rapport fra Harvard University’s Human Flourishing-program.

Studien, utført av forskerne Tim Lomas og Brendan Case, foreslår at uidentifiserte flygende objekter (UFOer), eller uidentifiserbare avvikende fenomener (UAP), kan være romskip som besøker deres jordiske allierte. Forskerne undersøker fire teorier som kan forklare hvordan disse vesenene eksisterer på jorden. Det skriver New York Post.

Teori 1: Antikke menneskelige sivilisasjoner

Den første teorien antyder at en teknologisk avansert menneskelig sivilisasjon som ble ødelagt for lenge siden, kanskje av en naturkatastrofe, fortsatt eksisterer i en eller annen form. Disse overlevende kunne ha utviklet teknologier som gjør dem usynlige for oss.

Teori 2: Ikke-menneskelige sivilisasjoner

Den andre teorien foreslår at en ikke-menneskelig sivilisasjon, bestående av avanserte terrestriske dyr som for eksempel intelligente dinosaurer, lever skjult, kanskje under jorden. Disse skapningene kunne ha utviklet seg parallelt med menneskene, men valgte å leve i skjul.

Teori 3: Ekstraterrestriske eller ekstratemporale vesener

romvesener
Illustrasjon laget med AI av Sosialnytt

Ifølge den tredje teorien kan romvesener ha kommet til jorden fra andre steder i universet eller fra fremtiden, og gjemmer seg i skjul, for eksempel inne i månen. Disse vesenene kunne ha teknologi som lar dem leve blant oss uten å bli oppdaget.

Teori 4: Magiske kryptoterrestriske vesener

Den fjerde teorien, kanskje den mest kontroversielle, omtaler såkalte «magiske kryptoterrestriske vesener». Disse vesenene er mindre teknologiske og mer som mytologiske skikkelser, slik som feer, alver eller nymfer kjent fra europeisk historie. Forskerne innrømmer at denne teorien kan være vanskelig å akseptere for mange, spesielt de som er opplært i tradisjonell vitenskap.

Ikke umulig

Selv om disse hypotesene kan virke usannsynlige, understreker forskerne at de ikke bør avvises som umulige. De mener at det er viktig å være åpen for forskjellige forklaringer på UAP-observasjoner. Forskerne vurderer nå sannsynligheten for at deres teorier er korrekte til å være ti prosent, opp fra den tidligere antatte én prosent.

Studien, med tittelen «The cryptoterrestrial hypothesis: A case for scientific openness to a concealed earthly explanation for Unidentified Anomalous Phenomena,» er ennå ikke fagfellevurdert, ifølge New York Post.

Forskerne håper at deres arbeid vil inspirere til videre forskning og debatt om de mange uforklarlige fenomenene som fortsatt fascinerer og forvirrer vitenskapen.

  1. romvesener

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com