torsdag, desember 12, 2019
Viralt Ny trend – fjerner midten av ørene

Ny trend – fjerner midten av ørene

-

Hull i ørene er for lengst ut. Det samme er stretch-øredobber som etterlater store hull i øreflippen. Den nyeste trenden innen ørepynt, er å skjære bort hele den midterste delen av øret.

Denne trenden kalles conch-removal, eller konkylie-fjerning, og det må et kirurgisk inngrep til for å komme i mål. Man skjærer rett og slett bort innmaten i selve øret.

to ører
Foto: Facebook/Chai At CALM

En ung gutt som var på reise over kloden, fra Australia til Stockholm i Sverige, dro innom studioet  «Chai At CALM» for å få utført prosedyren. Studioet har lagt ut bilde av ørene hans på Facebook og skriver følgende:

«De kalde fakta er at du ikke blir døv av dette inngrepet. Det kan dog påvirke din evne til å høre hvilken retning lyden kommer fra i løpet av de første par ukene, inntil man venner seg til sine nye ører», skriver de.

Kan forberede hørselen

Snarere tvert imot, kan hørselen forbedres av inngrepet.

«Evnen til å høre ting bakfra blir faktisk forbedret», skriver de videre.

«Ørene våre fanger ikke lyder i dag som de gjorde for mange år siden da ørene våre var større og vi måtte lage større ører ved å holde hendene våre rundt ørene for å høre bedre», skriver studioet.

Gjør narr i kommentarfeltet

De fleste som har lagt igjen kommentarer på bildet, syns det er tullete og gjør narr av hele trenden.

En jente har kommentert: «Jeg skal vedde på at ørene hans begynner å fløyte når han sykler på veganersykkelen sin.» Hun har fått over 12.000 likes på kommentaren.

En annen skriver:

«Ah, jeg skjønner, du har bestilt oppmerksomhet-pakken. Hvordan kan jeg guide deg i din arbeidsløse opplevelse i dag.»

«Yo, jeg elsker dette, kan du kutte hull i øyeeplene mine?» skriver en annen i kommentarfeltet.

Så gjenstår det å se om dette blir sommerens nye store hit. Vi krysser fingrene for at det er en trend som går stille forbi og forsvinner av seg selv.

Lik oss på Facebook for flere saker:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Kona til Thomas Numme med pinlig avsløring på Senkveld

Fra 2003 til 2018 jobbet Thomas Numme som programleder for Senkveld. Forrige uke var han gjest i programmet, sammen med kona.  At "Senkveld med Thomas...

Bildet av 6-åringen som må spise alene på skolen har opprørt en hel verden

For de fleste vil det å ekskludere et barn være en utenkelig handling. Men det skjer. Dessverre. Bildene av seks år...

Døde i arresten: Her kollapser 16-åringen

Carlos Gregorio Hernandez Vasquez er ett av minst seks barn som har mistet livet i varetekt hos det amerikanske grensepolitiet siden desember 2018.