Forsiden Viralt Ny trend – fjerner midten av ørene

Ny trend – fjerner midten av ørene

Hull i ørene er for lengst ut. Det samme er stretch-øredobber som etterlater store hull i øreflippen. Den nyeste trenden innen ørepynt, er å skjære bort hele den midterste delen av øret.

Denne trenden kalles conch-removal, eller konkylie-fjerning, og det må et kirurgisk inngrep til for å komme i mål. Man skjærer rett og slett bort innmaten i selve øret.

to ører
Foto: Facebook/Chai At CALM

En ung gutt som var på reise over kloden, fra Australia til Stockholm i Sverige, dro innom studioet  «Chai At CALM» for å få utført prosedyren. Studioet har lagt ut bilde av ørene hans på Facebook og skriver følgende:

«De kalde fakta er at du ikke blir døv av dette inngrepet. Det kan dog påvirke din evne til å høre hvilken retning lyden kommer fra i løpet av de første par ukene, inntil man venner seg til sine nye ører», skriver de.

Kan forberede hørselen

Snarere tvert imot, kan hørselen forbedres av inngrepet.

«Evnen til å høre ting bakfra blir faktisk forbedret», skriver de videre.

LES OGSÅ
Når barn klipper seg selv - se de hysterisk morsomme bildene i denne serien

«Ørene våre fanger ikke lyder i dag som de gjorde for mange år siden da ørene våre var større og vi måtte lage større ører ved å holde hendene våre rundt ørene for å høre bedre», skriver studioet.

LES OGSÅ
Ted gjør alt for å likne på kjæledyret sitt – en papegøye

Gjør narr i kommentarfeltet

De fleste som har lagt igjen kommentarer på bildet, syns det er tullete og gjør narr av hele trenden.

En jente har kommentert: «Jeg skal vedde på at ørene hans begynner å fløyte når han sykler på veganersykkelen sin.» Hun har fått over 12.000 likes på kommentaren.

En annen skriver:

«Ah, jeg skjønner, du har bestilt oppmerksomhet-pakken. Hvordan kan jeg guide deg i din arbeidsløse opplevelse i dag.»

«Yo, jeg elsker dette, kan du kutte hull i øyeeplene mine?» skriver en annen i kommentarfeltet.

Så gjenstår det å se om dette blir sommerens nye store hit. Vi krysser fingrene for at det er en trend som går stille forbi og forsvinner av seg selv.

Marte Frimand
Marte er utdannet journalist med lang erfaring. Hun har tidligere blitt kåret til årets gullpenn under Vixen Blogg Awards for bloggen Casa Kaos.

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Bjørn Einar Romøren har fått kreft – deler sterkt bilde etter de første behandlingene

Tirsdag formiddag kom den sørgelige nyheten. Den tidligere skihopperen Bjørn Einar Romøren er rammet av en sjelden type kreft.  Det er Se og Hør som...

Moren sendte sin 7 år gamle autistiske sønn alene på flyet. Så fikk hun en overraskende melding fra sønnens sidemann

Syv år gamle Landon Bjornson skulle fly alene for første gang for å besøke faren sin. Moren sendte med en lapp til sidemannen. Svaret...

Hun ble kalt verdens vakreste som tiåring. Se hvordan hun ser ut som 17-åring

17 år gamle Thylane Blondeau er ikke som andre 17 åringer. Hun er nemlig både modell og filmskuespillerinne, og hun er smellvakker. Den franske jenta...

Turister utfordrer skjebnen – henger med strak arm fra kanten av Preikestolen

Hvor ofte hører vi ikke om turister i Norge som kommer ut for ulykker, ofte fordi man ikke har tatt gode nok forholdsregler, eller...

Kvinnen blir snytt for en parkeringsplass – da tar hun den perfekte hevn!

Du kjenner vel igjen følelsen av å lete rundt etter en parkeringsplass. Ingenting i sikte. Men så plutselig; der ser du en ledig plass. I...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet