lørdag, januar 25, 2020
Viralt Ny trend går viralt - Soling av anus

Ny trend går viralt – Soling av anus

-

Den nye trenden tar helt av i sosiale medier for tiden, og flere kjendiser har slengt seg på. Det handler om soling der sola aldri skinner, nemlig i anus.

Trenden heter «perineum sunning», og skal gi mye energi. Ifølge New York Post, var det Instagram-profilen Ra of Earth som først begynte med anus-soling.

«I løpet av bare 30 sekunder med sollys på anus, vil du få mer energi enn du ville fått på en hel dag du er ute med klærne dine på», sier han i en video på Instagram.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av I am Ɍ Δ:Human Teacher/Student (@ra_of_earth)

Skal gi bedre helse

Influenser Meagan Whitson som kaller seg «Metaphysical Meagan» på Instagram, har også slengt seg på trenden. Hun skriver at hun starter hver dag med fem minutter med perineum sunning, og at det gir henne energi i flere timer etterpå.

Hun skriver videre at ved å få solenergi inn i kroppen, blir organene styrket, at det «forhindrer lekkasje av livskraftenergi» fra kroppen, at hun har fått bedre døgnrytme, og at kreativiteten har økt. Hun skriver også at solingen regulerer hormonfunksjonen i kjønnsorganer, og at fokuset hennes er blitt bedre.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av 𓂀 𓋹 Metaphysical Meagan 𓋹 𓂀 (@metaphysicalmeagan)

Ble solbrent i rumpa

En som har prøvd perineum sunning uten like godt resultat, er skuespiller Josh Brolin, kjent fra «Avengers»-filmene.

«Testet denne solingen jeg hadde hørt om, og min personlige mening er: Ikke gjør det så lenge som jeg gjorde. Rumpehullet mitt er vanvittig solbrent, og jeg skulle egentlig tilbringe dagen på shopping med familien min, men istedenfor iser jeg den ned ved hjelp av aloe vera og lindrende kremer på grunn av de alvorlige smertene», skriver han på Instagram.

LES OGSÅ: Julelys i skjegget er julens store trend

«Jeg vet ikke hvem som kom på denne dumme dritten, men fuck deg uansett. Seriøst», skriver han videre.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Josh Brolin (@joshbrolin)

Advarer mot anus-soling

Hudlege ved Aleris og leder i Norsk forening for dermatologi og venerologi, Katarina Zak Stangeland, advarer mot denne trenden.

«Direkte soleksponering mot dette området som har ømfintlig hud, og av naturlige årsaker har hatt lite UV-lys tidligere og lettere blir brent, er direkte helseskadelig», sier hun til Dagbladet.

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Cocker spanielen Winnie tar nettet med storm. Har øyne som en Disney-prinsesse

Lille Winnie er bare tre måneder gammel, men har allerede over 230.000 følgere på Instagram og over 2 millioner likes på Tiktok. Og det...

Matilda (3) ble funnet etter 24 timer. Da hadde hunden hennes vært ved hennes side hele tiden

Tre år gamle Matilda forsvant fra hjemmet sitt i Australia onsdag ettermiddag forrige uke. Det hadde vært kraftig regnvær og store flommer i området,...

Ingen ville adoptere den rare huskyen. Men etter fire år fant hun endelig en familie som ville ha henne

I fire år har eierne ved hundehjemmet prøvd å finne en familie til huskyen Jubilee. Men ingen ville ha henne på grunn av hennes...