torsdag, august 13, 2020

Ny trend går viralt – Soling av anus

Mest lest nå

Den nye trenden tar helt av i sosiale medier for tiden, og flere kjendiser har slengt seg på. Det handler om soling der sola aldri skinner, nemlig i anus.

Trenden heter «perineum sunning», og skal gi mye energi. Ifølge New York Post, var det Instagram-profilen Ra of Earth som først begynte med anus-soling.

«I løpet av bare 30 sekunder med sollys på anus, vil du få mer energi enn du ville fått på en hel dag du er ute med klærne dine på», sier han i en video på Instagram.


 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av I am Ɍ Δ:Human Teacher/Student (@ra_of_earth)

Skal gi bedre helse

Influenser Meagan Whitson som kaller seg «Metaphysical Meagan» på Instagram, har også slengt seg på trenden. Hun skriver at hun starter hver dag med fem minutter med perineum sunning, og at det gir henne energi i flere timer etterpå.

Hun skriver videre at ved å få solenergi inn i kroppen, blir organene styrket, at det «forhindrer lekkasje av livskraftenergi» fra kroppen, at hun har fått bedre døgnrytme, og at kreativiteten har økt. Hun skriver også at solingen regulerer hormonfunksjonen i kjønnsorganer, og at fokuset hennes er blitt bedre.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av 𓂀 𓋹 Metaphysical Meagan 𓋹 𓂀 (@metaphysicalmeagan)

Ble solbrent i rumpa

En som har prøvd perineum sunning uten like godt resultat, er skuespiller Josh Brolin, kjent fra «Avengers»-filmene.

«Testet denne solingen jeg hadde hørt om, og min personlige mening er: Ikke gjør det så lenge som jeg gjorde. Rumpehullet mitt er vanvittig solbrent, og jeg skulle egentlig tilbringe dagen på shopping med familien min, men istedenfor iser jeg den ned ved hjelp av aloe vera og lindrende kremer på grunn av de alvorlige smertene», skriver han på Instagram.

LES OGSÅ: Julelys i skjegget er julens store trend

«Jeg vet ikke hvem som kom på denne dumme dritten, men fuck deg uansett. Seriøst», skriver han videre.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Josh Brolin (@joshbrolin)

Advarer mot anus-soling

Hudlege ved Aleris og leder i Norsk forening for dermatologi og venerologi, Katarina Zak Stangeland, advarer mot denne trenden.

«Direkte soleksponering mot dette området som har ømfintlig hud, og av naturlige årsaker har hatt lite UV-lys tidligere og lettere blir brent, er direkte helseskadelig», sier hun til Dagbladet.

130,381FansLik
1,537FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter