Forsiden Nyheter Ny trend gjør det lettere å kjenne igjen kofferten din på reise

Ny trend gjør det lettere å kjenne igjen kofferten din på reise

Du har sikkert opplevd det – å stå ved bagasjebåndet i lufthavnen, og ventet på bagasjen din som glimrer med sitt fravær, inntil du oppdager at kofferten din har kjørt forbi flere ganger allerede. Du har bare ikke lagt merke til den i mengden.

Det kan det nå være slutt på, for nå har noen smarte hoder kommet opp med en idé, en idé som er like enkel som den er genial. Faktisk så genial at det er rart ingen har tenkt på det tidligere.

Man dekker kofferten sin med et spesiallaget overtrekk, slik at den skiller seg ut i mengden, og motivet kan være nært sagt hva som helst, men spesielt populært er et bilde av seg selv.

Ikke bare er kofferten plutselig svært enkel å gjenkjenne. Den er ikke spesielt attraktiv å stjele heller. For det vil vel se litt rart ut å gå rundt med bildet av en fremmed på kofferten sin, og den er svært lett gjenkjennelig på overvåkingskameraene.

En av de som har kastet seg på den nye trenden er den engelske tv-vertinnen Emma Freud, men hun har ikke bare pyntet sin egen koffert – hun har også pyntet ektemannens. Og lagt resultatet ut på Instagram, for mannens kofferttrekk er utsmykket med et portrettbilde av konen.

LES OGSÅ
Slik blir ferieværet
LES OGSÅ
Pampers setter opp 5000 stellebord på herretoaletter etter press fra pappaer

Mannen, Richard Curtis, som er kjent for å stå bak manuset til blant annet «fire bryllup og en gravferd» var imidlertid ikke like begeistret over konens påfunn.

– Jeg kan ham den til jul. Han hater den, men bruker den fordi jeg tvinger ham til det, sier Freud i et intervju med The Times.

Som man kan se på bildet nedenfor er det liten tvil om hvem som eier denne kofferten i hvert fall.

Så er spørsmålet når vi får denne trenden til Norge. Morsom er den i hvert fall.

Kunne du tenke deg å gjøre noe tilsvarende hvis du fikk muligheten? Ikke bare finner du igjen kofferten din fortere ved bagasjebåndet, du kan også lettere finne den igjen hvis du glemmer hvor du har satt den, eller den blir stjålet. Del gjerne artikkelen så flere får øynene opp for dette geniale påfunnet.

Dan Åsen Hansen
Dan har skrevet artikler for Sosialnytt siden 2017. Skribent med lang erfaring innenfor faget. Jobber også som pressefotograf.

Mest lest nå

Hunder slaktes for å bli festivalmat

Urovekkende bilder viser at hunder blir brent levende før en årlig hundekjøtt festival i Kina under feiringen av sommersolverv. Ifølge den britiske avisen Independent blir...

Alexander Rybak: «Jeg er konstant redd for å leve»

Alexander Rybak har hatt en del utfordringer med sykdom det siste året. Nå deler han en tekst på Instagram, som får fansen til å...

Fire barn syke etter å ha spist giftig plante. Advarer foreldre – likner på sukkererter

Barna var på SFO da de spiste av den meget giftige planten Gullregn. De syns planten liknet på sukkererter. Barna ble så dårlige at de...

Forskere frykter at foreldres mobilbruk gir barna atferdsproblemer

Flere helsesøstre har ropt varsku om foreldres mobilbruk. De mener at barn kan bli skadelidende av foreldres manglende tilstedeværelse. Nå henger forskere seg på. Amerikanske...

Nytt bilde av Elvis Presleys barnebarn får folk til å steile

Elvis datter, Lisa Marie Presley, skaper overskrifter etter at hun la ut et bilde av sine fire barn. Fansen blir helt lamslått over hvordan...