Hjem Nyheter Ny trend gjør det lettere å kjenne igjen kofferten din på reise

Ny trend gjør det lettere å kjenne igjen kofferten din på reise

Du har sikkert opplevd det – å stå ved bagasjebåndet i lufthavnen, og ventet på bagasjen din som glimrer med sitt fravær, inntil du oppdager at kofferten din har kjørt forbi flere ganger allerede. Du har bare ikke lagt merke til den i mengden.

Det kan det nå være slutt på, for nå har noen smarte hoder kommet opp med en idé, en idé som er like enkel som den er genial. Faktisk så genial at det er rart ingen har tenkt på det tidligere.

Man dekker kofferten sin med et spesiallaget overtrekk, slik at den skiller seg ut i mengden, og motivet kan være nært sagt hva som helst, men spesielt populært er et bilde av seg selv.

Ikke bare er kofferten plutselig svært enkel å gjenkjenne. Den er ikke spesielt attraktiv å stjele heller. For det vil vel se litt rart ut å gå rundt med bildet av en fremmed på kofferten sin, og den er svært lett gjenkjennelig på overvåkingskameraene.

En av de som har kastet seg på den nye trenden er den engelske tv-vertinnen Emma Freud, men hun har ikke bare pyntet sin egen koffert – hun har også pyntet ektemannens. Og lagt resultatet ut på Instagram, for mannens kofferttrekk er utsmykket med et portrettbilde av konen.

Mannen, Richard Curtis, som er kjent for å stå bak manuset til blant annet «fire bryllup og en gravferd» var imidlertid ikke like begeistret over konens påfunn.

– Jeg kan ham den til jul. Han hater den, men bruker den fordi jeg tvinger ham til det, sier Freud i et intervju med The Times.

Som man kan se på bildet nedenfor er det liten tvil om hvem som eier denne kofferten i hvert fall.

Så er spørsmålet når vi får denne trenden til Norge. Morsom er den i hvert fall.

Kunne du tenke deg å gjøre noe tilsvarende hvis du fikk muligheten? Ikke bare finner du igjen kofferten din fortere ved bagasjebåndet, du kan også lettere finne den igjen hvis du glemmer hvor du har satt den, eller den blir stjålet. Del gjerne artikkelen så flere får øynene opp for dette geniale påfunnet.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com