søndag, juni 13, 2021

Undersøkelse bekrefter: Kvinner foretrekker ølmage foran sixpack

Mest lest nå

Dette er en gladnyhet for alle som syns det er litt vanskelig å komme seg opp av sofaen i denne karantenetiden. Ifølge en ny undersøkelse, syns nemlig kvinner flest at ølmage er mer sexy enn vaskebrett.

Det er treningssiden Fitness Planet som har intervjuet 2.217 kvinner om hvordan de foretrekker at mennene deres så ut. Hele 65 prosent svarte at de syns den naturlige kroppen er mer sexy enn en veldig trent kropp. Så mange som 51 prosent svarte at de syntes ølmage var flottere enn sixpack. Det skriver Daily Star.

Grunnen til at kvinnen foretrekker den naturlige kroppen, skal være at de syns det er et tegn på en mann som er trygg i sin egen kropp.


Mennene som deltok i undersøkelsen oppgir at de i stor grad var fornøyd med kroppen sin. Så mange som 79 prosent oppga at de var fornøyd med figuren sin.

Lov å være myk og rund

En trend som har vart de siste par årene, viser at interessen for plastiske operasjoner har gått ned for menn. Det blir utført 20 prosent færre fettsugingsoperasjoner enn tidligere år.  

Plastikkirurg Rajiv Groover sier til Daily Star at medienes hyllest av den naturlige kroppen, og også av pappakroppen, nok har bidratt til denne trenden.

– Fokuset har skiftet fra kroppen og til ansiktet. En endring som har lettet på presset om å ha en markert figur. Nå er det tillatt å være rund og myk, sier han.

Å ha noen ekstra kilo på magen trenger ikke være negativ for det motsatte kjønn. Foto: Canva

At fokuset har skiftet fra kropp til ansikt hos menn, ser man blant annet gjennom at interessen for skjegg har økt markant de siste årene.

Pappakroppen ruler

Det var journalisten og studenten Mackenzie Pearson som først skrev om pappakroppen, for rundt fem år siden i lokalavisen The Odyssey.

– Pappakroppen sier «jeg trener av og til, men jeg drikker også alkohol i helgene og koser meg med å spise pizza». Det er ikke en overvektig mann, men han har ikke sixpack heller, skrev Mackenzie.

Hun lister opp tre grunner til at den naturlige pappakroppen er best:

1. Pappakroppen er ikke skremmende for kvinner

2. Kroppen er myk og god å kose med

3. Kvinner liker ikke menn som pirker i maten

Del gjerne videre med noen som trenger en oppmuntring idag!

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter