lørdag, juni 12, 2021

Nydelig video av baby og hund går viralt

Mest lest nå

Den lille babyen kysser hunden gjentatte ganger på nesen. Hundens reaksjon er helt nydelig.

Det er en helt spesiell opplevelse for barn å få vokse opp med et kjæledyr. Man knytter sterke bånd til dyret, og man har en bestevenn som står ved ens side uansett hva som skjer.

Har man vært så heldig å få vokse opp med et kjæledyr, vil det følge en for resten av livet. Man glemmer aldri den myke pelsen, den søte snuten og den varme kroppen som holdt en varm gjennom de kalde vinternettene.


Foto: YouTube

Aaww, så søtt

Denne lille jenta fra San Antonio i Texas heter Quinn. Hun har knyttet et helt spesielt bånd til familiens hund, schæferen Larry. Og videoen av de to sammen, har fått internett til å gå Aaww, så søtt.

Babyens mamma forteller at hunden har vært helt besatt av den lille jenta helt siden hun kom hjem fra sykehuset.

«Han slikker alltid hendene hennes og han lar henne få klatre over han», skriver mammaen.

Foto: YouTube

Hunden kysser tilbake

I videoen ligger hunden og sover, men den lille jenta har lyst til å kose med den. Hun prater litt babyspråk med hunden før hun bøyer seg over den og kysser den gjentatte ganger på snuten.

Først reagerer ikke hunden i det hele tatt. Det virker som om den bare vil sove. Den blunker litt når den får hårbåndet til jenta i øynene. Men når jenta setter seg tilbake, tydelig fornøyd med å ha kysset bestevennens sin, reiser hunden seg.

Først strekker den seg, og så går den bort til jenta og kysser henne tilbake. Jenta ler høyt, og man kan tydelig se hvor sammensveiset de to er.

Se den koselige videoen her:

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter