søndag, desember 5, 2021

Nye Beck-filmer med Kristofer Hivju

Mest lest nå

25. desember er det premiere på «Beck – Et nytt liv». Kristofer Hivju og Peter Haber er tilbake på skjermen sammen med resten av den kjente gjengen i Beck i fire nye filmer.

Også mange nordmenn har fått øynene opp for den svenske krimhelten Beck. Martin Beck er ifølge Wikipedia en fiktiv politietterforsker som ble etablert i de ti kriminalromanene skrevet av forfatterekteparet Maj Sjöwall og Per Wahlöö. Bøkene ble en suksess langt utover Sveriges grenser.


C More, TV4, Nordisk Film og den tyske TV-kanalen ZDF har gått sammen om å filmatisere den svenske historiene om den svenske politihelten. Og nå kommer det fire nye filmer.

I de nye filmene møter seerne et nytt ansikt når Valter Skarsgård (Katla, Zebrarummet) blir introdusert som Martin Becks barnebarn William. Til mamma Ingers forferdelse følger William i bestefarens fotspor og har startet på Politiakademiet, men Martin Beck er stolt.

Beck 43 har tittelen «Et nytt liv» og starter der den forrige Beck-filmen «Den fortapte sønn» endte. Seerne satt da igjen med en dramatisk avslutning på sesongen med Martin Beck på operasjonsbordet og usikkerhet om han ville overleve.

Det faktum at Martin Beck er i live har tidligere blitt bekreftet, men spørsmålet nå er om han vil kunne fortsette sitt arbeid som etterforsker.

Martin Beck er tilbake til glede for hele Beck-gruppen. Martins datter Inger er ikke like glad, men må akseptere farens beslutning om å gå tilbake i jobb.

Martin vil leve mer og ikke mindre. Steinar og Alex finner veien tilbake til sitt gode samarbeid så snart Steinar er tilbake i Stockholm. Joseph er imidlertid ikke så fornøyd. Oskar prøver Tinder, men trenger Jennys hjelp til å få fart på datingen.

 Alle de nye filmene blir også vist på TV 2 i løpet av 2022.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

Følg oss på sosiale medier

134,582FansLik
1,600FølgereFølg
236FølgereFølg
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter