Hjem Nyheter Nye detaljer om «Sex og singelliv»: – Korona blir åpenbart en del av handlingen

Nye detaljer om «Sex og singelliv»: – Korona blir åpenbart en del av handlingen

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

TV-serien «Sex and the City», i Norge kjent som «Sex og singelliv», får en ny oppfølger. Nå røpes nye detaljer om serien.

Den originale «Sex og singelliv»-serien ble sendt på HBO fra 1998 til 2004, og hadde 94 episoder. Det ble også laget to filmer, som kom ut i hhv. 2008 og 2010. 

Nå kommer en ny sesong av serien. Kim Cattrall, som spilte rollen som Samantha Jones, er den eneste av de fire hovedpersonene som mangler i den nye serien.

– Covid-19 vil åpenbart være en del av handlingen, forteller Sarah Jessica Parker ifølge TV2 i et intervju med motemagasinet Vanity Fair.

Parker har fortsatt rollen som Carrie Bradshaw når den nye serien kommer på HBO Max.

Sarah Jessica Parker røper til bladet at hun ennå ikke har lest manus.

sex og singelliv

Hun sier hun er spent på hvordan Carrie, Miranda og Charlotte har forandret seg fra sent på 90-tallet til i dag.

– Jeg tror Cynthia, Kristin og jeg alle er spente på tiden som har gått. Hvor er karakterene nå? Hva slags forhold har de til sosiale medier? Hva har forandret seg?, sier hun ifølge TV2 til Vanity Fair.

Men selv om hun ennå ikke har lest manus så vet hun en ting: Parker forteller at koronaviruset åpenbart vil være en del av handlingen på grunn av byen karakterene bor i. («Sex og singelliv» er filmet i New York)

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com