in

Nye opplysninger om Northug – avslører hvor mye stoff han hadde hjemme

Petter Northug

I august slapp nyhetsbomben om at Petter Northug var stoppet av politiet etter råkjøring og det var gjort beslag av kokain i skistjernens bopel.  

– Jeg har gjort en stor feil. I går kveld ble jeg stoppet av politiet i fartskontroll. Jeg kjørte altfor fort, og ble også tatt med på legevakten til blodprøve. I tillegg fant politiet en mindre mengde narkotika hjemme hos meg, opplyste Petter Northug selv.


Det har vært mye fokus på saken med Northug, og selv har han stilt opp både på pressekonferansen og i intervjuer hvor han har lagt seg langflat. I oktober kom også nyheten om at Petter Northug har økt treningsmengdene leverer treningstider som imponerer langrennseliten. Det virker som han tar tak for å endre livsstilen.

Å fylle tida med mer trening er et klart mål, og en del av Petter Northugs gjenreisning.

Nye opplysninger

På torsdag kunne NRK melde om nye opplysninger i Northug-saken. Ifølge kanalen er den tidligere skistjernen siktet for å ha oppbevart litt over seks gram kokain og 0,6 gram MDMA i hjemmet sitt.

Videre siktes Northug for å ha kjørt over 200 kilometer i timen tre forskjellige ganger, i en periode over tre dager.

NRK opplyser også at «Northug skal også ha oppbevart tre tabletter som inneholdt det narkotiske stoffet Diazepam og to tabletter som inneholdt det narkotiske stoffet Alprazolam.»

En opplysning fra saken gjelder også at Northug skal ha kjørt i motsatt kjørefelt mens han filmet og kommenterte det hele.

«Han kjørte også flere ganger i motsatt kjørefelt mens han hele tiden filmet og kommenterte egen kjøring. Den beskrevne kjøringen innebar en stor fare for ham selv og andre trafikanter», står det i siktelsen.

Mandag 21. desember kl. 12.00 finner tilståelsessaken mot Petter Northug sted i Oslo tingrett.

Ga ut julelåt

Rett før advent kom Petter Northug med julesangen «Petters Jul». Låten ble sluppet på Spotify sammen med en musikkvideo på Facebook-siden hans. 

Han beskrev låten som en veldig personlig tekst om hvordan livet hans har vært de siste åra.

Overfor Dagbladet sier Northug at han lagde en liten sang hver søndag i advent i fjor, og at det var en suksess. 

– Så nå ønsket jeg å ta det et hakk videre ved å lage en julelåt med en veldig personlig tekst om hvordan livet mitt har vært de siste åra, sier han til Dagbladet. 

I teksten synger han blant annet: «Det er jul i by og land, et år har gått hva har jeg stelt i stand? Har ikke vært snill gutt i år, tviler på at jeg julegaver får. Jeg er ingen drømmesønn, men jeg har en julebønn. Kan jeg få komme hjem til ribbe og riskrem?»

Har du ikke sett den ennå? Trykk på play på videoen under: 

LES OGSÅ: Topptrent Northug klar på startstreken igjen i vinter

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

sverre magnus

Mange reagerte på fjorårets julebilder av Prins Sverre Magnus: – Det er helt rart

Den nye svindelmetoden du må være obs på – så lett å bli lurt