Hjem Kjendisnytt Nye tider for «The Voice»: To mentorer takker for seg

Nye tider for «The Voice»: To mentorer takker for seg

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Det blir store endringer i mentorteamet i neste sesong av «The Voice». TV 2 har bekreftet at både Jarle Bernhoft og Ina Wroldsen ikke vil fortsette som mentorer i den populære sangkonkurransen.

TV 2s programredaktør Trygve Rønningen forklarer at det er naturlig med endringer fra sesong til sesong i deres programkonsepter. For «The Voice»-seerne blir det tydelig at både Ina Wroldsen og Jarle Bernhoft ikke er med videre fra sesong ni til sesong ti.

– Endring og fornying er helt vanlig og naturlig fra sesong til sesong i programkonseptene våre. Det første som blir tydelig for «The Voice»-seerne fra sesong ni til sesong ti, er at to av mentorene, Ina Wroldsen og Jarle Bernhoft, ikke er med videre, forteller Rønningen til TV 2.

Takker av mentorene

Rønningen uttrykker stor takknemlighet for innsatsen til både Wroldsen og Bernhoft. Han beskriver dem som dyktige fagpersoner som har bidratt betydelig til programmets suksess. Selv om de nå forlater mentorstolene, utelukker han ikke et framtidig samarbeid.

– Vi er svært takknemlige for innsatsen begge to har lagt ned for «The Voice». Som en del av mentor-laget har begge en stor del av fortjenesten for «The Voice»-suksessen, sier Rønningen.

– Ingen dører er lukket, og vi håper vi får mulighet til å jobbe med både Jarle og Ina igjen på et senere tidspunkt.

Ina Wroldsen: Vemodig, men riktig tidspunkt

Ina Wroldsen, som har vært mentor i fire sesonger, takker for seg. Hun har hatt en seier i konkurransen med Jørgen Dahl Moe og en andreplass med Thomas Tvedt.

– Jeg har elsket jobben min i «The Voice», og jeg vet at jeg kommer til å savne alt og alle jeg har fått æren av å jobbe sammen med i disse fire sesongene. Det er vemodig å skulle gi seg, men jeg føler at det er på tide for meg å fokusere på andre ting i min karriere akkurat nå, sier Wroldsen.

På Instagram skriver hun:

Alt har sin tid og tiden i den røde stolen har vært en av mine fineste.
Selv om det er vemodig og gi seg, så er tiden inne for nye utfordringer nå.
Jeg ønsker de nye mentorene som kommer på plass enormt lykke til og jeg gleder meg til å følge dere alle fra sofaen.

Espen, Jarle, Yossis og Siri, jeg er fryktelig glad i dere,
det har vært en ære. 🤍»

Jarle Bernhoft: Klar for nye utfordringer

Jarle Bernhoft, som har vært mentor i to sesonger etter å ha tatt over for Tom «Matoma» Stræte Lagergren i 2022, forteller at det ikke ligger noen dramatikk bak beslutningen om å forlate programmet.

– Jeg har ikke fått inntrykk av at jeg sparkes ut. Jeg fikk beskjed om at det er noen redaksjonelle valg som gjør at jeg må tre til siden, så jeg har ikke «driti» meg ut, sier Bernhoft til TV 2.

Bernhoft ser frem til en annerledes høst, der han blant annet planlegger å tilbringe mer tid i skogen og lære seg å kjede seg.

– Planen min før april var egentlig å gjøre «The Voice» på heltid, så jeg kommer til å måtte gjøre om på de opprinnelige planene og skru om fokuset litt, men jeg klarer meg helt fint, sier Bernhoft.

Til tross for at han forlater «The Voice», har Bernhoft en travel tid foran seg med konserter i utlandet og opptredener med rockebandet Span. Han ser frem til nye muligheter og utfordringer, og håper på å holde kontakten med de talentfulle deltakerne han har jobbet med.

– Jeg er veldig takknemlig for å ha fått være med. Det var en kul opplevelse å være med på et program jeg synes er dødsbra, og som kommer til å bli det uten at jeg er til stede, avslutter Bernhoft.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com