in

Nyfødt jente funnet i handlepose

Den lille jenta ble funnet medtatt og forfrossen på en benk i en park i London.

Den var torsdag kveld forrige uke, at en kvinne var ute og luftet hunden sin i parken som ligger i bydelen Newham i London. Det skriver NRK.

Det var kaldt, temperaturen var under null grader, og det hadde kommet snø.


Foto: London metropolitan police

Kvinnen, som bor i nabolaget, forteller at hun hørte lyder fra en handlepose som lå på en benk. Hun ble redd og turte ikke se etter hva som var i posen. Hun ringte i stedet til sønnen sin, Ovidijus Zvaliauskas, som raskt kom ned til parken. Han forteller til BBC at han undersøkte posen, og ble sjokkert da han så innholdet. Han varslet politiet og ambulanse.

Hadde rim på hodet

Sønnen forteller at den lille jentebabyen var pakket inn i et hvitt teppe i handleposen. Babyen ble raskt tatt hånd om av ambulansepersonell og kjørt til sykehuset. Tilstanden hennes er stabil.

Sykehuset opplyser at jenta fortsatt hadde rim på hodet da hun kom til akuttmottaket, men at hun etter forholdene har det bra. Det er usikkert hvor lenge den lille jenta har ligget på benken.

De ansatte på sykehuset kaller jenta for Roman fordi parken der hun ble funnet, ligger i krysset Roman Road og Saxon Road.

Oppfordrer moren til å ta kontakt

London Metropolitan Police har gått ut med en oppfordring til moren om å ta kontakt. De frykter hun kan ha behov for akutt medisinsk hjelp.

«Vi blir stadig mer urolig for tilstanden din, og jeg ber deg om å ta kontakt med politiet, det lokale sykehuset eller legekontoret. Det er viktig for oss å vite at du har det bra, sier inspektør Shane Clarke i North East Command Unit.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Det gjelder å begrense mengden energidrikke vi heller i oss.

Ny rapport konkluderer med at energidrikker kan føre til angst og søvnproblemer

bok

Denne lærerens lure idé har fått elevene til å lese flere bøker enn noen gang før