onsdag, januar 29, 2020
Familie Nyfødte tvillinger omfavner og trøster hverandre

Nyfødte tvillinger omfavner og trøster hverandre

-

Det er ikke tvil om at tvillinger har et helt spesielt bånd seg i mellom. Selv når tvillinger separeres ved fødselen, ser man ofte at de vokser opp med samme smak, interesser og lignende yrkesvei. 

Dette nære båndet startet allerede i livmoren og noen tvillinger hevder sågar at de kan lese hverandres tanker. Akkurat det er vel ikke bevist, men det er uansett vakkert å se tvillinger som beholder det sterke båndet livet ut.

Dr. Rodrigo da Rosa Filho er ganske kjent med det unike forholdet mellom tvillinger. Den brasilianske legen grunnla en klinikk for assistert befruktning som heter Mater Prime, og som finnes flere steder i Brasil.

En fødsel som overgikk alt

På grunn av sitt arbeid ser denne legen fødsler regelmessig, men nylig overvar han en fødsel som overgikk alt han har sett tidligere. Han valgte derfor å publisere en video på Instagram for å dele opplevelsen sin med resten av verden.

Et sett tvillinger hadde nettopp kommet til verden, og som de fleste nyfødte, gråt de da ble konfrontert med sitt nye miljø. Mens nyfødte vanligvis trøstes av sine mødre eller sykepleiere i rommet, begynte disse søte babyene å trøste hverandre.

«Gjennom sorg og glede, alltid sammen!», skriver legen til videoen.

Det er vel liten tvil om at disse tvillingene allerede har dannet et nært bånd. Se den søte videoen nedenfor og del den gjerne videre!

 

View this post on Instagram

 

No choro e na alegria, sempre juntos! Por isso amo gêmeos!! #gemeos #vamospovoaromundo

A post shared by Rodrigo da Rosa Filho (@dr.rodrigorosa) on

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Legene sa Tonje (31) bare var overvektig – hadde kreft. Nå vil hun advare andre

Tonje Becher Bjerkelund hadde smerter og symptomer siden hun var 18 år gammel. Hun gikk flere ganger til legen, men hver gang fikk hun...

Derfor sover alle nyfødte barn i Finland i pappesker

Ja, det er helt sant. Så godt som alle finske nyfødte barn sover i pappesker. Og nå blir trenden plukket opp av flere land,...

Kunne du tenke deg og adoptere verdens verste katt?

Katten Perdita kom til dyrebeskyttelsen i North Carolina i USA på julaften. Nå prøver de å finne en eier til katten som stirrer inn...