Forsiden Familie Nyfødte tvillinger omfavner og trøster hverandre

Nyfødte tvillinger omfavner og trøster hverandre

-

Det er ikke tvil om at tvillinger har et helt spesielt bånd seg i mellom. Selv når tvillinger separeres ved fødselen, ser man ofte at de vokser opp med samme smak, interesser og lignende yrkesvei. 

Dette nære båndet startet allerede i livmoren og noen tvillinger hevder sågar at de kan lese hverandres tanker. Akkurat det er vel ikke bevist, men det er uansett vakkert å se tvillinger som beholder det sterke båndet livet ut.

Dr. Rodrigo da Rosa Filho er ganske kjent med det unike forholdet mellom tvillinger. Den brasilianske legen grunnla en klinikk for assistert befruktning som heter Mater Prime, og som finnes flere steder i Brasil.

En fødsel som overgikk alt

På grunn av sitt arbeid ser denne legen fødsler regelmessig, men nylig overvar han en fødsel som overgikk alt han har sett tidligere. Han valgte derfor å publisere en video på Instagram for å dele opplevelsen sin med resten av verden.

Et sett tvillinger hadde nettopp kommet til verden, og som de fleste nyfødte, gråt de da ble konfrontert med sitt nye miljø. Mens nyfødte vanligvis trøstes av sine mødre eller sykepleiere i rommet, begynte disse søte babyene å trøste hverandre.

«Gjennom sorg og glede, alltid sammen!», skriver legen til videoen.

LES OGSÅ
Ny støvsugertrend tar av på sosiale medier

Det er vel liten tvil om at disse tvillingene allerede har dannet et nært bånd. Se den søte videoen nedenfor og del den gjerne videre!

 

View this post on Instagram

 

No choro e na alegria, sempre juntos! Por isso amo gêmeos!! #gemeos #vamospovoaromundo

A post shared by Rodrigo da Rosa Filho (@dr.rodrigorosa) on

Populært

Eivind Ertesvåg
Jeg opprettet Sosialnytt i 2014. Da med formål om å spre gladsaker og inspirerende historier, fremfor all negativiteten som ofte preger nyhetsbildet. Siden den gang har siden vokst og Sosialnytt har i dag flere skribenter og tusenvis av engasjerte lesere. Jeg har studert webkommunikasjon og er også utdannet sosionom. På fritiden opptar familie, venner og livet som småbarnsfar det meste av tiden min. .