in ,

Nyfødte tvillinger omfavner og trøster hverandre

tvillinger

Det er ikke tvil om at tvillinger har et helt spesielt bånd seg i mellom. Selv når tvillinger separeres ved fødselen, ser man ofte at de vokser opp med samme smak, interesser og lignende yrkesvei. 

Dette nære båndet startet allerede i livmoren og noen tvillinger hevder sågar at de kan lese hverandres tanker. Akkurat det er vel ikke bevist, men det er uansett vakkert å se tvillinger som beholder det sterke båndet livet ut.

Dr. Rodrigo da Rosa Filho er ganske kjent med det unike forholdet mellom tvillinger. Den brasilianske legen grunnla en klinikk for assistert befruktning som heter Mater Prime, og som finnes flere steder i Brasil.


En fødsel som overgikk alt

På grunn av sitt arbeid ser denne legen fødsler regelmessig, men nylig overvar han en fødsel som overgikk alt han har sett tidligere. Han valgte derfor å publisere en video på Instagram for å dele opplevelsen sin med resten av verden.

Et sett tvillinger hadde nettopp kommet til verden, og som de fleste nyfødte, gråt de da ble konfrontert med sitt nye miljø. Mens nyfødte vanligvis trøstes av sine mødre eller sykepleiere i rommet, begynte disse søte babyene å trøste hverandre.

«Gjennom sorg og glede, alltid sammen!», skriver legen til videoen.

Det er vel liten tvil om at disse tvillingene allerede har dannet et nært bånd. Se den søte videoen nedenfor og del den gjerne videre!

 

View this post on Instagram

 

No choro e na alegria, sempre juntos! Por isso amo gêmeos!! #gemeos #vamospovoaromundo

A post shared by Rodrigo da Rosa Filho (@dr.rodrigorosa) on

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Skjærer du bort mugg fra brødet og spiser resten? Det bør du i så fall slutte med

mor

7 ting som viser at din mor elsker deg