Hjem Historier fra livet Det nygifte paret visste ingenting om hvilken overraskelse som ventet dem – før brudens mor fant frem de gamle feriebildene

Det nygifte paret visste ingenting om hvilken overraskelse som ventet dem – før brudens mor fant frem de gamle feriebildene

Da Heidi og Ed Savitt giftet seg forrige sommer hadde de ingen anelse om hvilke lunefulle overraskelser som ventet dem. Det unge paret møttes første gang i 2011 på Newcastle University i London.

Der bodde de i hvert sitt studenthus, nesten vegg i vegg, og ikke lenge etter begynte å de gå ut sammen. Slik gikk de neste seks årene, og etterhvert ble det aktuelt med bryllup, og det unge paret planla resten av livet sammen.

Så ville tilfeldighetene det slik, at en dag parets foreldre spiste middag sammen, kom praten inn på de unge håpefulles ungdomsforelskelser. Heidis mor, Kay Parker, kunne fortelle om en ferie hvor Heidi hadde funnet seg en søt kjæreste, de var kun seks år gamle den gangen, og at Heidi var svært forelsket i denne gutten. Som en morsom tilfeldighet var denne guttens navn også Ed. Ferieturen og møtet med Ed hadde vært i Tyrkia, skriver Mirror.

Eds mor, Fiona Savitt, synes dette var et pussig sammentreff, men så ble samtalen ledet inn på noe helt annet, og begge mødrene tenkte ikke mer over det. Før Heidis mot bestemte seg for å finne frem noen av de gamle feriebildene.

Og hva tror du hun fant?

Kall det gjerne skjebnen eller tilfeldigheter, men da Kay kikket gjennom feriebildene fant hun noe hun umiddelbart sendte videre til Fiona. Og Fiona var ikke i tvil – gutten på bildet var Ed!

Heidis første kjærlighet var Ed – den unge kjekke mannen hun skulle tilbringe resten av livet sammen med.

Hverken Ed eller Heidi husket særlig mye av den ferieturen, men det gjorde tydeligvis skjebnen. Nå er de lykkelig gift, og ler mye av at tilfeldighetene gjorde at de møttes igjen 20 år etter sin første forelskelse.

Så hva tror du? Var det tilfeldigheter eller var det skjebnen? En ting er i hvert fall sikkert, det er mer mellom himmel og jord enn hva vi vet om, og noen ganger virker det som om enkelte ting er bestemt skal skje. Del gjerne hvis du også tror på skjebnen.

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com