Hjem Nyheter Nytt luksushotell i Tyrkia tilrettelagt spesielt for veganere

Nytt luksushotell i Tyrkia tilrettelagt spesielt for veganere

Del
X

Tyrkia er et svært populært feriemål, og millioner av turister besøker landet årlig, enten for å dra på opplevelsesturer i den storslåtte naturen, eller bare for å ligge og hygge seg på en av de mange strendene de har å by på.

Nå kommer enda et tilbud, for i mars åpner «The Vegan Lodge» i Olympos, rundt 12 mil øst for det populære turistområdet Antalya. En hotell som er åpent for alle, men spesielt tilrettelagt for veganere. Det er den svenske avisen Expressen som skriver dette.

Det blir Tyrkias første hotell som helhjertet satser på et vegansk kosthold.

– Målet vårt er å utvikle mangfoldet innen Tyrkias turistnæring, som tross alt har en betydelig rolle i verden. Vi ser frem til å gi våre veganske gjester produkter og service av høyeste kvalitet, forteller Emre Dilek, en av hotellsjefene, til den veganske nettavisen Vegconomist.

8. mars åpner veganerhotellet. Foto: EMRE AKYURT

Kortreist mat

Alle grønnsaker og frukt som skal serveres på hotellet kommer enten fra hotellets egen grønnsakshage, eller fra en av de nærliggende gårdene i området.

Men det ikke bare fokus på maten. Hver morgen kan gjestene ved hotellet delta på alt fra vandreturer til yogakurs, og det finnes ikke mindre enn tre yogasaler ved hotellet, som totalt har 34 værelser.

Hotellet holder til i Olympos, i Antalya-regionen. Foto: EMRE AKYURT

Det dreier seg imidlertid ikke bare om mat og sunn livstil – det er selvfølgelig også fullt mulig å bare slappe av og nyte late dager ved «The Vegan Lodge». Flere paviljonger, hengekøyer og sittegrupper legger til rette for dette.

Kunne du tenke deg å feriere et slikt sted, eller foretrekker du andre steder. Legg gjerne igjen en kommentar om hva du tenker og føler, og del gjerne artikkelen så andre også kan få vite om dette nye tilbudet i Tyrkia.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com