lørdag, juni 12, 2021

Nytt studie: Den eldste i søskenflokken er en god drittsekk!

Mest lest nå

Har du en irriterende storesøster eller storebror? Da er nok dette studiets resultater noe du kan godte deg over. Det viste nemlig at den eldste i en søskenflokk ofte er en skikkelig drittsekk.

Harvard University publiserte nylig et forskningstudie som viser at den eldste i en søskenflokk er en selvsentrert idiot. Dette har de funnet ut etter å ha sett på handlingsmøsteret til 10.000 barn over en periode på hele 20 år.

Forskningen har sett nærmere på den såkalte fødselsrekkefølge-effekten der den eldste i søskenflokken ofte nyter godt av både bedre lønn og utdannelse. Den eldste er også et barn som mor og far skjemmer mer bort.


«Dette var rett og slett en lidelse å komme seg gjennom», forklarer lederen for forskningsgruppen, Mark Steinberg som selv har en bror som er investor i milliardærklassen.

Studie viste at storesøsknene var veldig flinke til å hele tiden fortelle sine mindre søsken om sin suksess, forteller Steinberg.

«Foreldre må ta sin del av skylden for å ha oppdratt slike drittsekker. Den jævla investoren tror at han er så bra. Vi får se hvem som ler sist nå», sier Steinberg mens han titter ned på familiebildet som står på pulten.

Dette må leses og deles videre med en god porsjon humor. Har du et storesøsken du ønsker å dele de oppsiktsvekkende funnene med? 🙂

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter