Hjem Kjendisnytt Nytt trekløver klare for «Torpet kjendis»

Nytt trekløver klare for «Torpet kjendis»

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Bestevenninnene Eli Kari Gjengedal og Ingeborg Myhre inntar «Torpet kjendis» sammen med Erik Anders Sæter når en ny sesong av sidekonkurransen til «Farmen kjendis» ruller i gang 10. januar.

Tirsdag 10. januar 2023 er det sesongpremiere på den sjuende sesongen av «Farmen kjendis» på TV 2 Direkte og TV 2 Play. Samtidig blir det gjensyn med tre tidligere «Farmen kjendis»-deltakere i sidekonkurransen «Torpet kjendis» på TV 2 Play.

Les også: Dette er deltakerne i «Farmen kjendis» 2023

Trioen som neste år starter opp på «Torpet kjendis» er artist, influenser og tv-personlighet Erik Anders Sæter, TV 2s værsjef Eli Kari Gjengedal og programleder Ingeborg Myhre. Sammen inntar de Damstua, et lite torp ikke så langt fra «Farmen kjendis»-gården Steinsjøen. Gjennom oppholdet på «Torpet kjendis» kan de få en ny mulighet på «Farmen kjendis».

Etter tvekampene på «Farmen kjendis» får de imidlertid selskap av den utslåtte «Farmen kjendis»-deltakeren. Alle disse vil gjennom «Torpet kjendis» også få muligheten til å kjempe seg inn på «Farmen kjendis» igjen.

Den ferske «Torpet kjendis»-trioen er klare for å gi alt for å få en ny «Farmen kjendis»-sjanse.

– Da jeg var med i «Farmen kjendis» var jeg så redd for å gå i kamp. Nå går jeg inn på «Torpet kjendis» med et eget personlig prosjekt, og det er å utfordre meg selv med å gå i kamp, holde roen og sitte trygt i det, forteller Eli Kari Gjengedal, som kom til finaleuka i sesong fem – uten å ha vært i kamp.

– Og så gleder jeg meg veldig til å dele opplevelsen med Ingeborg, som er min beste venn, sier Eli Kari.

Og gleden er gjensidig – Ingeborg Myhre er strålende glad for å kunne innta «Torpet kjendis» sammen med sin gode venninne.

– Det blir veldig artig å være på «Torpet kjendis» med min beste venninne, sier Ingeborg.

Myhre var med i den første sesongen av «Farmen kjendis», hvor hun tapte tvekampen mot Ida Gran-Jansen i uke 4. I etterkant uttalte hun at hun tapte tvekampen med vilje.

– Jeg har angret veldig på at jeg ga meg den gangen. Nå vil jeg være med og vise at jeg kan klare det. Ambisjonen er helt klart å gå til finalen, forteller Ingeborg.

Tredjemann på «Torpet kjendis» er Erik Anders Sæter, som var med i sesong tre av «Farmen kjendis». Da tapte han melkespann-tvekamp mot Svein Østvik i uke 5.

– Jeg har liksom gått rundt og kjent på at jeg hadde noe uoppgjort med «Farmen kjendis»-konseptet. Jeg følte at det var noe jeg burde kunne vinne, og da var det så flaut å ikke klare det. Så nå var tiden inne for å søke revansje, sier Erik Anders.

Sesong fem av «Torpet kjendis» har sesongpremiere på TV 2 Play tirsdag 10. januar 2023.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com