søndag, juni 13, 2021

Obama-familien i sorg

Mest lest nå

USAs tidligere førstehund, Bo, døde lørdag. Hunden flyttet inn i Det hvite hus, sammen med familien Obama, i 2013.

– I dag mistet familien vår en sann venn og lojal følgesvenn. I mer enn et tiår var Bo en konstant, mild tilstedeværelse i våre liv – glad for å se oss på våre gode dager, våre dårlige dager og på alle dagene imellom, skriver USAs tidligere president Barack Obama på Instagram.


– Han tolererte alt oppstyret som fulgte med å være i Det hvite hus, hadde en stor stemme men ingen tenner, elsket å hoppe i bassenget om sommeren, var tålmodig med barn, levde for småbiter rundt middagsbordet og hadde flott pels. Han var akkurat det vi trengte og mer enn vi noen gang hadde forventet. Vi vil savne ham veldig, sier Obama i kommentaren.

Bo var en portugisisk vannhund familien ifølge Daily Mail fikk i gave av tidligere senator Ted Kennedy. Hunden flyttet inn hos familien i Det hvite hus i 2009. Han må åpenbart ha sjarmert presidentfamilien, for i 2013 fikk de enda en hund. Også Sooch var en portugisisk vannhund.

Michelle Obama skriver på Twitter og Instagram at familiehunden fikk kreft. USAs tidligere førstedame forteller videre at hunden kom inn i livene deres da de lovet døtrene en valp når valgkampen var over.

LES OGSÅ: De var nødt til å avlive sin 10 år gamle hund. Noen dager senere mottar de dette brevet fra veterinæren

– Bo skulle egentlig være en venn for jentene. Vi hadde ingen ide om hvor mye han skulle komme til å bety for oss alle, kommenterer hun på Twitter.

– Han var der når jentene kom hjem fra skolen og ønsket dem velkommen med en logrende hale. Han var der når Barack og jeg trengte et avbrekk, sier hun og legger til at nå som jentene er store og har dratt på college har Bo hjulpet dem med å finne seg til rette i et tomt rede.

LES OGSÅ: Kan hunder bli sjalu? Forskere har funnet svaret

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter