søndag, april 18, 2021

Odd Nerdrum: Öde er veldig omfangsrik i sitt talent

Mest lest nå

I årets Farmen kjendis sjarmerte kunstneren Öde Spildo Nerdrum (25) tv-Norge i senk. Pappa Odd mener sønnen har mange talenter.

En av tv-årets desidert store snakkiser er Öde Spildo Nerdrum. Den unge kunstneren har sjarmert tv-publikum gjennom sin deltagelse i «Farmen Kjendis». Frierbrevene renner inn, og Instagram går helt av hektene hver gang han og Farmen kjendis-kollega Anniken Jørgensen viser seg sammen – er de et par eller er de faktisk bare gode venner?

Farmen har ikke vært et fast innslag hjemme hos familien Nerdrum før Öde deltok. Men nå har både kunstnerfamilien fulgt med på reality-tv.


– Vi følger så godt med vi kan. Jeg har nå gått igjennom disse Farmen-filmene, og det har vært en stor glede for meg å se Öde og de andre som er med, sier pappa Odd Nerdrum (76) når TV 2 møter han og sønnen i familiens atelier.

Öde Spildo Nerdrum

Medieoppmerksomhet er ikke ukjent for Odd Nerdrum, men han hadde få tips å komme med før sønnen dro til kjendisgården.

– Jeg ga ingen råd i det hele tatt, for jeg ante jo ikke hva det var for noe. Det var jo første gangen jeg så på Farmen, med min sønn Öde. Det var en merkelig opplevelse som jeg aldri skal glemme, forteller Odd Nerdrum til TV2.

Han mener både media og publikum har mottatt Öde på en ganske annen måte enn ham selv.

– Nå tror jeg ikke at jeg var i rampelyset på den måten der, Øde aspirerer mer til hegemoniske størrelser. Mye av det som gjorde at jeg ble litt kjent var vel mest all den kjeften jeg fikk for alt det gale jeg gjorde, sier Odd Nerdrum.

Mens Odd Nerdrum er så kjent at man må ha bodd under en stein for å unngå å ha hørt om kunstneren, var Öde et ubeskrevet blad for de fleste nordmenn før han dukket opp på kjendisgården.

Gjennom Farmen fikk folk bli litt mer kjent med den unge kunstneren. Når ukesoppdragene krevde kunst og håndtverk, var han en solid partner å ha med på laget for gjengen på kjendisgården.

– Nå er Öde veldig omfangsrik i sitt talent. Han spiller piano så man skulle tro han var en konsertpianist, og han er en veldig god skuespiller. Og så er han attpåtil maler, derav også veldig dyktig som portrettmaler, roser Odd.

De to skal snart ha en utstilling sammen hos Kunsthuset Wendelboe i Bergen. Det blir nettopp en portrettutstilling.

Relatert:
Øde Nerdrum: «Jeg fikk spiseforstyrrelser etter Farmen»
Öde Nerdrums dramatiske historie: Dødssyk som baby: – Kunne endt opp som grønnsak
Öde Nerdrum åpner opp om mobbingen: – helt hjerteløst
Öde Nerdrum om Farmen-kolleger: «Blodsbrødre»
Öde fra Farmen viser frem sitt skjulte talent – videoen tar av på sosiale medier

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter