søndag, juni 13, 2021

Oddsen for at hun skulle bli mamma til denne trioen var 200 millioner til én

Mest lest nå

Etter å ha forsøkt å unnfange på naturlig vis i åtte måneder uten hell, fikk Hollie Gambrel (32) beskjed av legene at hun var kommet i tidlig overgangsalder.

Hollie og ektemannen David (34) ville imidlertid ikke gi pop drømmen om små trippende barneføtter, og begynte å utforske alternative muligheter.


Paret begynte å spare selv, og med bistand fra venner og familie klarte de å må 30.000 dollar, tilsvarende nærmere 250.000 norske kroner. Dermed kunne de søke en anonym egg-donor. I mai 2019 fant Hollie en donor med lignende karakteristikker som hun hadde selv.

– Jeg følte meg så takknemlig over å velge ut en donor. Det er fantastisk å vite at det var noen som ville gi bort sine egg slik at jeg kunne prøve å stifte familie, sier Hollie til den britiske avisen Daily Mail.

7. august samme år fikk hun satt inn et befruktet egg, og blodprøven 16. august viste at hun var gravid. Hollie var i ekstase over at drømmen hun hadde båret på i mer enn to år endeling ble en realitet.

Men miraklene tok ikke slutt der for Hollie og ektemannen: I september samme året var det ikke bare klart at egget var befruktet – men at det også hadde delt seg i tre. Paret ventet trillinger.

Sjansen for at noe slikt skal skje er 200 millioner til én.

Hollie var i jobb gjennom hele svangerskapet, til uken før trillingene ble tatt med keisersnitt.

Da familieforøkelsen ble litt større enn først planlagt gikk paret til innkjøp av en minivan. Og om opplevelsen av å bli mamma med donoregg har Hollie bare positive erfaringer.

– Jeg er takknemlig overfor donoren og bryr meg ikke om at babyene ikke ble skapt med mitt egg. Alt jeg trenger å gjøre er å se dem i øynene og da kan jeg se hvor mye de elsker meg , så det plager meg ikke, sier Hollie.

LES OGSÅ: Verdens mest identiske trillinger har blitt 32 år. Kan du se forskjell på dem nå?

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter