Hjem Kjendisnytt Öde blir nedrent av friere – dette sier han om kjærligheten

Öde blir nedrent av friere – dette sier han om kjærligheten

Öde Nerdrum har sjarmert mange gjennom av seerne til «Farmen kjendis» denne vinteren. Men selv om han ofte savner en kjæreste er han forsiktig med å la frierne komme for nære.

Den massive oppmerksomheten «Farmen kjendis» har ført med seg, er mer intens enn hva Öde Spildo Nerdrum (25) hadde sett for seg.

RELATERT: Öde Nerdrums dramatiske historie: Dødssyk som baby: – Kunne endt opp som grønnsak

– Det er veldig mye positivt med det, men samtidig står jeg helt alene. Det er fullt av mennesker som kommer med forskjellige typer henvendelser. Både på telefon, Instagram, Facebook og e-post, forteller han til Se og Hør.

Öde Spildo Nerdrum
Mange har latt seg sjarmere av Nerdrum. Foto: Instagram

Nerdrum har sjarmert mange med tanker, språk og holdninger fra en annen tid. Og en del av henvendelsene er av den romantiske typen, forteller han.

– Ja, veldig mange. Det er ganske søkt. Men flere har vært med en poetisk tilnærming, en fortalte at hun hadde drømt at jeg var hennes livsledsager, forteller han til Se & hør

RELATERT: Öde Nerdrum åpner opp om mobbingen: – helt hjerteløst

I starten forsøkte han å være hyggelig og svarte han så godt han kunne, men han har måttet gi opp det prosjektet og utelukker at han kommer til å møte noen via frierhenvendelsene.  

– Det er smigrende, men jeg vet ikke hva jeg skal gjøre med det. Det å forholde seg til fremmede mennesker sånn, det er galskap. Men det er vel en vakker galskap, kommenterer han.

RELATERT: Öde Nerdrum om Farmen-kolleger: «Blodsbrødre»

Öde er singel, men uttaler til Se & Hør at han har hatt forhold tidligere. Han utelukker heller ikke noe for fremtiden:

– Jeg er nok som folk flest på det punktet – jeg ser ikke etter noen, og jeg ser etter noen på samme tid. Det er jo veldig komplisert, og vår tids store fallitt på en måte. Vi har drevet et sånt prosjekt de siste to hundre åra, med løse kjærlighetsforhold, og det er jeg skeptisk til, fortalte han da.

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com