Hjem Kjendisnytt Öde fra Farmen viser frem sitt skjulte talent – videoen tar av på sosiale medier

Öde fra Farmen viser frem sitt skjulte talent – videoen tar av på sosiale medier

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Öde Nerdrum har blitt en populær mann etter sin deltakelse i årets «Farmen kjendis». Nå viser han frem et skjul talent på sosiale medier.

Öde Nerdrum (25) som er sønnen til en av Norges mest kjente kunstnere, Odd Nerdrum (76), er også kunstner. I høst tok han et avbrekk fra karrieren for å bli med på Farmen Kjendis.

– Jeg visste ikke om jeg skulle takke ja, fordi jeg er jo veldig opptatt av å utvikle meg som maler. Så jeg var litt skeptisk, sier han til VG.

I etterkant er han glad for at han valgte å bli med på reality-programmet.

– Jeg har nesten ikke lyst til å være ærlig på det, for det høres så arrogant ut. Men jeg tror folk kommer til å like meg, forteller han videre til avisen som snakket med han bare noen dager før premieren.

Kunne dødd som baby

Han var kun noen uker gammel da han ble hastet til sykehus, blek og stille mens han slet med å få oksygen og den lille barnekroppen var i ferd med å gi opp. På vei til sykehuset sluttet han å puste, og det som om minutter for vesle Öde.

Gutten ble koblet til respirator, og legene ba foreldrene forberede seg på det verste.

– Mor og far ble fortalt at om jeg overlevde ville jeg mest sannsynlig ende opp som grønnsak. Ifølge min far hadde jeg hudfarge som et stearinlys.

Faren, Odd Nerdrum, malte «Livredderen» etter at sønnen overlevde. Maleriet viser et blekt spedbarn i hendene på en mann.

Öde har ikke merket noen senvirknigner på lungene etter sykdommen som holdt på å ta livet av ham som baby. Han er heller ikke engstelig for å få korona, og har ikke undersøkt om han, siden RS-viruset tidligere herjet med lungene hans, er i risikogruppen.

Det skjulte talentet

Selv om de som kjenner Öde privat vet om hans talent når det kommer til pianospilling, er det nok ikke kjent for allmenheten hvor flink han faktisk er.

Denne uken publiserte han en video som viser når han spiller J.S. Bach: Invention no. 4 in d minor. Og reaksjonene har ikke latt vente på seg.

Tusenvis har sett klippet og svært mange kommenterer hvor flink han er.

«Fine, gode Öde, så utrolig vakkert 🙏🏻❤️ Heier så på deg i Farmen, og håper virkelig at du vinner! For et fantastisk menneske du er, på alle måter,» skriver en.

«Du er en storsjarmør Øde – både sosialister, royalister og kapitalister 😀»faller» som fluer for deg. Som et friskt pust med et språk fra fordums tid sprenger du hjertene våre❤️Du er en godgutt som dine nærmeste må være veldig stolte av, selv om du bare måtte stjele en kake😂Er stolt av deg jeg også🥰 Du er en ekte, flott og svært begavet gutt og jeg håper mange kan se deg som et forbilde. Bestemorklem fra Viksfjord,» skriver en annen.

I klippet nedenfor kan du høre hvordan det høres når når Öde spiller piano. Trykk gjerne på deleknappen om du ønsker at flere skal få høre dette!

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com