Hjem Kjendisnytt Öde Nerdrum om Farmen-kolleger: «Blodsbrødre»

Öde Nerdrum om Farmen-kolleger: «Blodsbrødre»

Öde Nerdrum er blant deltagerne i den femte sesongen av «Farmen kjendis» som har premiere tirsdag.

Öde Nerdrum (25) som er sønnen til en av Norges mest kjente kunstnere, Odd Nerdrum (76), er også kunstner. I høst tok han et avbrekk fra karrieren for å bli med på Farmen Kjendis.

– Jeg visste ikke om jeg skulle takke ja, fordi jeg er jo veldig opptatt av å utvikle meg som maler. Så jeg var litt skeptisk, sier han til VG.

Faksimile: Instagram

I etterkant er han glad for at han valgte å bli med på reality-programmet.

– Jeg har nesten ikke lyst til å være ærlig på det, for det høres så arrogant ut. Men jeg tror folk kommer til å like meg, forteller han videre til avisen som snakket med han bare noen dager før premieren.

Venner for livet

Han har blitt god venn med flere av deltagerne som han tidligere kun kjente overfladisk fra mediene, og omtaler dem som sine «blodsbrødre» i intervjuet.

I kunstnerlivet er det staheten som holder unge Nerdrum gående. Det kan også ha kommet godt med på Farmen-oppholdet.

Selv om han trivdes godt på gården og fikk en opplevelse han satte stor pris på, legger han heller ikke skjul på at det var et slit.

– Men jeg må innrømme at hvis jeg skulle levd for hundre år siden, så ville jeg gjerne tilhørt en litt annen rang. Det hadde vært fint å være litt rikere og vært en ordentlig storbonde som eide mange gårder.

De andre deltagerne i kjendis-Farmen er Sølje Bergman, Ida Fladen, Kine Olsen, Signy Fardal, Terje Sporsem, Thomas Felberg, Eli Kari Gjengedal, Espen Rustad Thoresen, Anniken Jørgensen, Lasse Matberg og John Arne Riise.

LES OGSÅ: 15 år gammelt drama boblet opp i «Farmen kjendis»: – Han var aggressiv mot meg

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com