søndag, april 18, 2021

Øde om Anniken: – Vi har det gøy så folk kan bare misunne oss

Mest lest nå

Anniken Jørgensen (25) og Øde Nerdrum (25) fikk god kontakt under «Farmen kjendis», og holder kontakten også etter innspillingen.

Under årets «Farmen Kjendis» var det så god kjemi mellom blogger Anniken Jørgensen og kunstner Øde Nerdrum at mange har spurt seg om det er noe mer enn vennskap mellom de to.

God Kveld Norge-programleder Marte Bratberg minnet Øde om at han sist han var gjest i programmet sa det var romantiske følelser.


Faksimile: Instagram

– Nei, det sa jeg ikke, jeg sa jeg opplevde det som en romantisk setting. Som en opera, påpeker Øde ifølge TV2.  

Anniken og avslører at hun skal på besøk til Øde og familien. Og sier hun fortsatt er der at hun vil ha Øde i livet sitt, resten av livet.

– Vi har veldig god kontakt, jeg skal til Stavern nå snart, på torsdag. Det er veldig hyggelig, å se hvordan han har hatt det og lever og alt det. Vi har det veldig fint sier hun.

De to har uansett utviklet et helt spesielt vennskap under innspillingen. Anniken mener det ikke er så sikkert de to hadde blitt kjent om det ikke var for «Farmen kjendis».

– Men jeg tror Øde hadde vært skeptisk til meg. Blogger, blond og influenser. Jeg er jo utenfor hans segment, kommenterte Anniken da hun rett før helgen var gjest i premieresendingen av «Senkveld med Helene og Stian».

Øde var slettes ikke enig.

– Hun er kjempeopptatt av verdenen og hva den er. Og så er hun litteraturinteressert. Jeg tar med meg hennes nysgjerrighet, uttalte Øde i det samme programmet.

– Noe av det siste jeg ville vært interessert i, er mennesker som er komfortable med at verdenen er som den er. Det er ikke hun der. Hun er ikke fornøyd, og det er bindeleddet her. Hun skulle aller helst ønske at verdenen var annerledes, la han til.

Det er liten tvil om at folk har blitt engasjert i de to, uansett om de er et par eller ei. Under et innlegg på Instagram der Anniken delte bilder av henne og Øde på Farmen kommenterer folk ting som «Kan dere plis bli et par!?», «la oss være ærlige – dere er ment for hverandre»

Blogger-kollega Isabel Raad kommenterer «Yalla get married».

LES MER:

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter