Hjem Kjendisnytt Öde svarer kryptisk på kjæreste-spørsmål

Öde svarer kryptisk på kjæreste-spørsmål

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Öde Nerdrum (26) har sjarmert mange gjennom av seerne til «Farmen kjendis» denne vinteren. Da han sa han savnet en kjæreste kom frierbrevene dumpende inn i hopetall til den unge maleren.

Under årets «Farmen Kjendis» var det ellers så god kjemi mellom blogger Anniken Jørgensen (25) og kunstner Øde Nerdrum at mange har spurt seg om det er noe mer enn vennskap mellom de to.  

Da Öde nylig gjestet Ida Fladens podkast «Ida med hjertet i hånden», kommer han med et kryptisk svar på kjæreste-spørsmålet.

– Det vil jeg holde hemmelig, sier han ifølge ukebladet.

Han sier hemmeligholdet er av hensyn til de involverte, og er taus når Fladen deretter spør om han er singel eller ikke.

Istedenfor forteller han om forrige gang han var i et forhold. Det er nå fire år siden. Han gir ikke seg selv toppkarakter som kjæreste.

– Jeg er helt håpløs, fordi jeg er så utydelig. Jeg har i hvert fall vært det. Jeg tror at det bør være slik at man går inn med en viss trygghet, at man går inn i det uten forventninger – uten forventninger om at det går veldig bra, men heller ikke forventninger om at det går dårlig, sier han ifølge Se & Hør og legger til:

– Jeg går nok lett inn i det med ankeret til bunns. At jeg sitter litt fast i … Jeg går ikke inn i det med full selvsikkerhet da. Jeg har ikke gjort det i hvert fall.

Tidligere har Öde vært klar på at han er singel, men slettes ikke fremmed for en kjæreste.

– Jeg er nok som folk flest på det punktet – jeg ser ikke etter noen, og jeg ser etter noen på samme tid. Det er jo veldig komplisert, og vår tids store fallitt på en måte. Vi har drevet et sånt prosjekt de siste to hundre åra, med løse kjærlighetsforhold, og det er jeg skeptisk til, uttalte han i vinter.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com