Hjem Nyheter Oisann – kan komme opptil 25 centimeter snø

Oisann – kan komme opptil 25 centimeter snø

– Har du allerede lagt om til sommerdekk? Da må du kanskje la bilen stå torsdag.

Det skriver Meteorologisk institutt på X.

Meteorologisk institutt advarer om et betydelig snøfall som er forventet å treffe de sørlige delene av Norge denne torsdagen. Snømengdene kan variere betydelig, med forventninger om mellom 5 og 25 centimeter snø. For de som allerede har byttet til sommerdekk, kan det bli nødvendig å la bilen stå.

Særlig langs kysten kan nedbøren stedvis falle som sludd, noe som ytterligere kan komplisere forholdene for bilister og andre reisende.

Foto: Meteorologisk institutt

På grunn av det innkommende uværet har Meteorologisk institutt utstedt et gult farevarsel for snø. Dette varselet gjelder spesifikt for Agder, visse områder av Østlandet, samt deler av Rogaland. Varselet trer i kraft tidlig torsdag morgen kl. 06.00 og varer frem til 01.00 natt til fredag.

Innbyggere i de berørte områdene oppfordres til å forberede seg på utfordrende kjøreforhold, og vurdere nødvendigheten av reiser som kan bli påvirket av det tunge snøfallet.

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com