in

Ola Tufte med rå rekord i Mesternes Mester

Skjermbilde: Youtube https://www.youtube.com/watch?v=jCfNO3YvA7A

«Mesternes mester» går mot slutten, og fredag var det semifinale for de fire gjenværende.

Forrige uke var det sportsdanser Helene Spilling som måtte forlate Mesternes Mester. Siden hun lå nederst på poenglista etter de tre øvelsene, endte Helene opp i den kjedelige situasjonen der hun måtte velge en å ta med seg i natt-testen: Motstanderen ble kickbokseren Anders Lødrup, siden han lå nest sist på resultatlisten.

Etter en nervepirrende natt-test ble det imidlertid Helene som måtte ta farvel med de andre deltagerne.


Denne uka sto Anders igjen sammen med roeren Ola Tufte, cross-fit- utøveren Kristin Holte og langrennsløperen Ola Vigen Hattestad.

«Helvetesuka» er i gang

De møttes til første del av semifinalen. Og som navnet «Helvetesuka» vitner om, hadde deltagerne knallharde øvelser i vente.

En av øvelsene var «tyngdekraft» der deltagerne bærer sandsekker. Før øvelsen sto programleder Aksel Lund Svindal med en andreplass gjennom tidene i denne øvelsen.

Roeren Nils Johan Hoff klarte nemlig å slå Aksel da han imponerte i fjorårets sesong, med å holde ut i 82 lengder. I år var konkurranseinstinktet til Ola Tufte vekket:

Før Tufte gikk til pers var han ærlig med programleder Aksel Lund Svindal om at han hadde planer om å dytte han ned på tredjeplass.

Vanvittig rekord av Ola Tufte

– Rekord er ikke det viktigste, det viktigste er poengene. Men i dag tror jeg at man må sette rekord for å vinne øvelsen, sier han ifølge Dagbladet før han gjør seg klar til å bære sandsekker.

Ola Tufte knuste rekorden. Han slet seg gjennom 101 lengder, 19 flere enn forrige rekord.

– Jeg måtte ha én over 100, i tilfelle Kristin stoppet på 100, sier han ifølge Dagbladet etter at rekorden er sikret.

Kristin, som også har utmerket seg som en knallsterk utøver i styrke og utholdenhet,  ga seg imidlertid på 59 runder.

Ingen hjemsendte

Ola Tufte ble temavinner, med Kristin på en andreplass. De andre to deler tredjeplass før den andre delen av semifinalen.

Siden fredagens program kun viste halvparten av øvelsene i den brutale semifinalen var det ingen som ble sendt hjem denne uken.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Realitydeltager (58) dømt til 12 års forvaring for voldtekter

Søndag kåres vinneren